To mænd efterlyst for Mørkhøj-drab

Københavns Vestegns Politi beder om hjælp til at finde to mænd, der sættes i forbindelse med drabet på en 21-årig mand i Mørkhøj lørdag aften.

(Politifoto)
(Politifoto)

29-årige Morten Hymøller Jensen fra Brønshøj og 30-årige Kasim Ali Malik fra Gladsaxe.

Se også: Vennernes desperate kamp for at redde 21-årig

Det er de to personer, som Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at finde. Ifølge politiet har de to efterlyste forbindelse til det skyderi, der kostede en 21-årig mand livet i Mørkhøj lørdag aften.

Se også: Politi til drabsmænd: Meld jer eller vi offentliggør fotos

Morten Hymøller Jensen en dansk mand, 29 år, ca. 175 cm høj og almindelig af bygning. Han er skaldet eller meget kort klippet hår og har tatoveringer ved hals, nakke, begge arme og hænder.

Kasim Ali Malik er en mand af pakistansk oprindelse, 30 år, 193 cm høj og almindelig til muskuløs af bygning. Han er kronraget eller har kort sort hår og brune øjne.

- Ser man dem, skal man ikke selv gribe ind – jeg kan ikke udelukke, at de kan være bevæbnede. Observér kun og ring straks 114 til nærmeste politi, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Charlotte Skovby opfordrer fortsat begge mænd til at henvende sig til nærmeste politistation eller kontakte efterforskerne direkte på telefon 7258 7590

Venner kæmpede for hans liv
Ekstra Bladet har tidligere kunnet fortælle, kæmpede de to venner en desperat kamp for at genoplive manden på vej mod skadestuen.

Selvom politiet nu efterlyser Morten Hymøller Jensen og Kasim Ali Malik, søger de stadig vidner til drabet, der skete ved 19-tiden ved Rybjerg Allé og Maj Allé i Mørkhøj.

Særligt ét vidne har politiets interesse.

Se også: Småpiger så til, da venner ville redde skud-offer

- Vi vil meget gerne tale med en kvinde, som luftede sin hund ved Rybjerg Allé og Maj Allé lørdag ved 19-tiden, siger Charlotte Skovby.

Politiet oplyser desuden, at drabet ikke tyder på at have været et opgør mellem kriminelle bander, på trods af at den 21-årige tidligere har haft tilknytning til grupperingen Værebros Hårde Kerne.

1 af 2 (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 (Politifoto)