Fire anholdt efter drab i Sverige

To mænd døde, og flere blev alvorligt sårede efter en skudveksling i Norrköping i Sverige i går aftes - nu er fire personer anholdt

Fire personer er nu anholdt, mistænkt for mord eller medvirken til mord efter et angreb i Norrkøping i Sverige. Foto: Googlemaps
Fire personer er nu anholdt, mistænkt for mord eller medvirken til mord efter et angreb i Norrkøping i Sverige. Foto: Googlemaps

Skydevåben, knive og knojern blev i går anvendt i hvad det svenske politi tror var et koordineret angreb mod en gruppe personer i Norrkøping i Sverige i går aftes omkring klokken 22. Fire er nu anholdt efter to mænd blev dræbt, og fire blev alvorligt sårede.

Det skriver svenske aftonbladet.

De voldsomme angreb skete i bydelen Hageby i Norrköping. Politiet fik meldinger fra flere borgere om skud, og beskriver situationen på stedet som kaotisk, og at folk var i oprør.

- Da politiet kom til stedet fandt de fire hårdt sårede mænd, siger Fredrik Klipman, pressetalsmand ved politiet i Östergötland.

En halv time senere fandt de yderligere to hårdt sårede personer i samme område.

- De har både skudskader og knivskader. I alt handler det om seks personer, der er alvorligt tilskadekomne, siger Fredrik Klipman.

To mænd døde, og fire blev hårdt sårede. Sent i nat blev fire personer anholdt, mistænkt for mord eller for medvirken til mord, skriver politiet på deres hjemmeside ifølge Aftonbladet. Yderligere to personer har søgt pleje på sygehuset efter gårsdagens hændelser.

'Der kan findes yderligere tilskadekomne, som endnu ikke har søgt pleje, skriver politiet på hjemmesiden.'

Hændelsesforløbet er ifølge politiet stadig uklart.

- Det er noget, som vores efterforskere nu skal kigge på, oplyser politiet.

Ifølge en af Aftonbladets kilder med indblik i sagen, kan der have været flere og koordinerede angreb.

- Der er flere personer, som er blevet skudt og stukket med kniv på flere steder. De virker til at være koordinerede, siger kilden.