Mand påkørt af lastbil - alvorligt kvæstet

En 44-årig mand blev i går eftermiddags påkørt af en lastbil på vestmotorvejen ved Ringsted. Han er alvorligt kvæstet

Redningsfolk måtte spule blod væk fra kørebanen efter en 44-årig mand fra Fuglebjerg blev påkørt af en lastbil ved Vestmotorvejen i Ringsted. (Foto: Henrik Larsen)
Redningsfolk måtte spule blod væk fra kørebanen efter en 44-årig mand fra Fuglebjerg blev påkørt af en lastbil ved Vestmotorvejen i Ringsted. (Foto: Henrik Larsen)

Mandag eftermiddag blev en 44-årig mand påkørt af en lastbil, da han steg ud af sin bil på Vestmotorvejen ved Ringsted i det østgående spor, efter han havde parkeret bag en havareret bil i nødsporet.

Kl.15.56 fik politiet meldingen om uheldet på Vestmotorvejen.

- Det viser sig, at en 44-årig mand fra Fuglebjerg parkerer inde i nødsporet, foran en anden havareret bil, og stiger ud i den nærmeste vognbane, hvor køretøjerne kommer susende. Der bliver han så påkørt af en lastbil, siger Martin Bjerregaard, pressemedarbejder fra Midt - og Vestsjællands Politi.

Den 44-årige fik alvorlige kvælstelser i benene, men er i live.

- Han er ikke i livsfare. Meldingen i går, var, at han havde alvorlige kvæstelser på ihvertfald det ene ben. Man er jo ret ubeskyttet, når man står der som fodgænger på motorvejen. Så den 44-årige bliver kørt til Rigshospitalet til behandling, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har snakket med de andre vidner, herunder lastbilschaufføren, en 52-årig mand fra Broby på Fyn, der naturligvis var rystet efter påkørslen.

- Det vil man altid være, når man kører nogle ned. Man frygter jo det værste. Vi har haft en bilinspektør ude og undersøge uheldsstedet og lastbilen, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har endnu ikke talt med den 44-årige, og ved derfor ikke, hvad motivet var for, at han standsede i nødsporet foran en anden havareret bil.