Anklaget for mordet på Ricko: Ankommer grinende til retten

To unge mænd sidder lige nu i retten for mordet på den kun 19-årige Ricko Træholdt i oktober sidste år

(Foto: Anthon Unger/Privatfoto)
(Foto: Anthon Unger/Privatfoto)

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): To unge mænd på henholdsvis 17 og 20 år sidder lige nu i retten tiltalt for at have stukket og dræbt den kun 19-årige Ricko Træholdt på Høje Tastrup Station i oktober sidste år.

De to tiltalte var meget upåvirket af situationen, og de både smilede og grinede, da de blev ført ind i retten i Glostrup. Den 20-årige mand, der står til at blive udvist, hvis han dømmes i sagen, havde endda overskud til at vinke til sine pårørende i retssalen.

Se også: Reality-babes gav førstehjælp til 19-årig

De to unge mænd er begge anklaget for manddrab, men de nægter sig begge skyldige i det forhold.

Ricko Træholdt blev dræbt med to knivstik i halsen og brystregionen under et masseslagsmål i ankomsthallen på Høje Taastrup Station sidste år. Ifølge anklageskriftet forsøgte de to gerningsmænd også at ramme offeret i hovedet og på kroppen med en metalhammer.

Se også: Realitypige tilbage på drabsstedet: Prøvede at berolige knivdræbt

Også en 16-årig dreng blev ramt af knivstik under slagsmålet, men han kom ikke alvorligt til skade. De to tiltalte nægter sig også skyldige i forsøg på manddrab på denne dreng.

Flere af Ricko Træholdts familiemedlemmer var mødt op i retten - blandt andet hans onkel, mor og kæreste. De var meget påvirket af situationen og flere gange løb tårerne ned af deres kinder.

Ekstra Bladet følger retssagen …