38-årig kvinde dræbt i indkøbscenter

45-årig mand er anholdt: Politiet mener, at ulykkelig kærlighed er motiv til knivdrabet

Kender du den dræbte eller gerningsmanden? Ved du mere om sagen, så tip os. Sms/mms til 1224 (koster alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.

Ifølge politiet ligger der efter alt at dømme en ulykkelig kærlighedshistorie bag tragedien, der tidligt onsdag morgen kostede en 38-årig kvinde livet.

Kvinden blev stukket ihjel foran Fakta i Holmegårdscentret i Kokkedal nord for København .

- Vi modtager 07.13 en anmeldelse om et overfald i Holmegårdscentret. Det viser sig, at en kvinde er blevet slået ihjel med kniv, siger Henrik Suhr, pressechef ved Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

- Vi har anholdt en gerningsmand og efterforsker nu, fortsætter han.

Se mere video på localeyes.dk

Flere så utildækket lig
Drabet skete på parkeringspladsen lige foran Fakta på Højengen 3 i Kokkedal. En ambulance har kort før klokken 11 fragtet liget af den 38-årige kvinde væk fra gerningsstedet, fortæller Ekstra Bladets udsendte.

Før politi og redningsmandskab nåede frem forsøgte to kvinder ifølge Faktas bestyrer at hjælpe kvinden.

Flere vidner på stedet fortæller til Ekstra Bladet, at liget lå utildækket på parkeringspladsen i op mod en time, før det blev flyttet ind i ambulancen.

Hele morgenen og formiddagen har politiets teknikere arbejdet på gerningsstedet.

Forsmået kærlighed
Politiets mistanke til motivet bag drabet er umiddelbart, at der er tale om et kærlighedsdrama:

- Det kan vi bestemt ikke udelukke. Vi formoder, at der er tale om forsmået kærlighed, siger Henrik Suhr til Ekstra Bladet.

Den formodede gerningsmand blev anholdt på Kokkedal Station, som ligger cirka 600 meter fra Holmegårdscentret, cirka en halv time efter drabet. Det bekræfter Henrik Suhr overfor Ekstra Bladet.

En togpassager overværede anholdelsen af manden.

- Han kom selv gående hen imod betjentene, som var ankommet til stationen cirka ti minutter forinden og var begyndt at lede på stationen, fortæller togpassageren, som vil være anonym, til Ekstra Bladet.

Anholdt gik selv hen til politiet
Ifølge ham luntede den nu anholdte hen imod politiet - tilsyneladende for at melde sig selv:

- Han virkede slet ikke truende og gik selv hen imod dem. En af betjentene trak pistolen og råbte: 'Læg dig ned'. Så hev de hans pung ud af lommen og lagde ham i håndjern. Han var helt tavs hele tiden, fortæller vidnet til anholdelsen.

Mens politiet ledte efter den formodede gerningsmand, blev tog- og bustrafikken til og fra Kokkedal Station indstillet. Den er nu genoptaget.

Den formodede gerningsmand bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør senere i dag sigtet for drabet.

Ekstra Bladet følger sagen.

Kender du den dræbte eller gerningsmanden? Ved du mere om sagen, så tip os. Sms/mms til 1224 (koster alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.

1 af 4 Den knivdræbte kvinde var onsdag klokken lidt i ti stadig ikke blevet kørt væk fra gerningsstedet. (Foto: Jan Sommer)
2 af 4 Politiet efterforsker drabet på en ung kvinde i Kokkedal ud fra en teori om forsmået kærlighed. (Foto: Jan Sommer)
3 af 4 En kvinde er onsdag morgen blevet stukket ihjel med en kniv i Holmegårdscentret i Kokkedal. (Foto: Google Street View)
4 af 4