Efterlyser barn som vidne til kvindedrab

Et barn har fortalt en kvinde, at nogen sloges længere henne af stien på stedet, hvor en 38-årig kvinde blev dræbt her til morgen

Foto: Jan Sommer
Foto: Jan Sommer

En pige eller dreng mellem ca. 6 og 9 år har muligvis set drabet på den 38-årige kvinde, der blev stukket ihjel foran Fakta i Holmegårdscentret i Kokkedal nord for København onsdag morgen.

Nordsjællands Politi søger identiteten på barnet, der kort efter klokken 07.00 cyklede på cykelstien mellem Holmegårdsparken og Fakta i Holmegårdscenteret i Kokkedal.

Se mere video på localeyes.dk

- Drengen/pigen, der muligt var iført cykelhjelm og med taske på ryggen, cyklede i retning mod Kokkedalskolen, hvorunder den pågældende passerede en voksen kvinde på en cykel. Drengen/pigen fortalte kvinden, at nogen sloges længere henne af stien, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Har man oplysninger, der kan føre til identifikation af barnet, bedes man henvende sig til Nordsjællands Politi på telefonnummer 1-1-4.

Se også: Dræbt kvinde var mor til to

Drabet på kvinden, der er mor til to, skete på parkeringspladsen lige foran Fakta på Højengen 3 i Kokkedal.

Politiet mener, at motivet til drabet er forsmået kærlighed, og at kvinden blev stukket ihjel af sin 45-årige ekskæreste.

Han bliver fremstillet i grundlovsforhør kl. 15.30 i Retten i Helsingør.

Kender du den dræbte eller gerningsmanden? Ved du mere om sagen, så tip os. Sms/mms til 1224 (koster alm. takst), eller mail til 1224@eb.dk.