Mand i livsfare: Stukket i brystet på herberg

Politiet har hverken gerningsmand eller motiv til knivdrama i Valby

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

Ved du noget - eller har du billeder? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Politiet havde tidligt fredag morgen fortsat ikke pågrebet den gerningsmand, som torsdag aften stak en 32-årig mand i brystet på et herberg i København.

Se flere fotos på Local Eyes

- Vi ved ikke, hvem gerningsmanden er eller hvad motivet til overfaldet er. Det skete under et drikkelag, oplyser Dan Aakerhjelm Sørensen, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Fortsdat i livsfare
Den 32-årig mand er fortsat i livsfare efter det blodige knivoverfald, der fandt sted på herberget 'Kollegiet' på¨Gammel Køge Landevej i Valby ved København.

- Der er et slagsmål mellem i hvert fald to implicerede. Forurettede bliver stukket i brystet med en ukendt genstand, siger Dan Aakerhjelm Sørensen.

Bevogter stedet
Politiet begyndte straks at yde livreddende førstehjælp, da de ankom til stedet, og kort tid efter blev den hårdt sårede mand bragt til Rigshospitalet med ambulance.

- Her tidligt fredag morgen bevogter vi stedet og når det bliver lyst går vi i gang med de tekniske undersøgelser, siger efterforskningslederen til Ekstra Bladet.

Det 32-årige offer er etnisk dansker.

- Vi har ikke kunnet afhøre ham på grund af hans tilstand. Der er umiddelbart heller ikke andre vidner til overfaldet. Den overfaldne blev fundet af en anden beboer, som slog alarm, siger Dan Aakerhjelm Sørensen.

Intet signalement
Politiet hælder til den teori, at der kun har været en gerningsmand bag overfaldet.

- Lige nu ved vi ikke ret meget. Vi har således heller ikke signalement, som vi kan udsende af den formodede gerningsmand, siger den centrale efterforskningsleder.