Dansk vidne ombord: Vi er alle under mistanke efter bombetrussel

Andrea Luth var på det fly, der for ganske kort tid siden måtte nødlande i Göteborg på grund af en bombetrussel

Ved du noget? Send os et tip på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

For ganske kort tid siden måtte en fly fra Kastrup lufthavn med 94 passagerer ombord nødlande i Göteborg på grund af en bombetrussel.

- I første omgang bliver vi spurgt, om der er nogle, der kan tale russisk. Efter noget tid får vi så at vide, at vi bliver nødt til at nødlande i Göteborg. Jeg tror i første omgang, at der er en, der er blevet dårlig, siger 28-årige Andrea Luth til Ekstra Bladet.

Se også: Norwegian-fly fra København nødlandet

Det var et Nowegian fly, der var på vej fra Kastrup Lufthavn til Oslo.

- Vi lander langt ud på landingsbanen, hvilket er underligt. Vi får ikke noget at vide kun, at vi skal blive siddende på vores pladser. Så kommer der en masse politibiler og brandbiler, og der blev folk altså bange, fortæller hun:

Passagerne bliver derefter evakueret 10 ad gangen, hvorefter de bliver fragtet hen til en bus.

- Da vi går ud af flyets bagende, sidder der en 50-årig mand på det bagerste sæde med en stewardesse ved siden af sig. Og han bliver siddende, selvom vi alle sammen går ud. Politiet løber ud med ham under armene fra flyet. De smider ham over på græsmarken, hvor de holder ham fast, siger hun.

Her lægger de manden i håndjern, og kort efter fører de ham væk.

Andrea Luth fortæller, at panikken efterhånden har dæmpet sig, men at politiet tager situationen alvorligt. Politiet er lige nu i gang med at gennemsøge flyet og passagerernes bagage.

- Alle passagerer er mistænkte, så vi bliver i øjeblikket tilbageholdt. De har sagt, at de vil gennemgå vores passagerlister og holder oplysningerne oppe mod oplysninger i vores pas.

- Vi ved ikke helt hvorfor, de vil gøre det, når de nu har anholdt én, siger Andrea.

Ved du noget? Send os et tip på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4