Norwegian-fly fra København nødlandet

Et fly på vej mod Oslo fra København er nødlandet i Göteborg

Ved du noget? Send os et tip på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Et Norwegian-fly, som var på vej fra København til Oslo, er nødlandet i Göteborg efter en bombetrussel.

- En person har sagt, at han havde en bombe i bagagerummet, siger Björn Blixter fra Göteborg Politi til Aftonbladet.

Der var 94 passagerer om bord på flyet, som alle blev evakueret i Landvetter Lufthavn, hvor flyet holder lige nu. Bombespecialister er på vej til stedet.

Flyet er en norsk Boeing 737, som var sat til at lette fra Kastrup Lufthavn klokken 15:30. Flyet lettede dog først klokken 15:53 og var sat til at lande i Oslo klokken 16:40, men blev altså tvunget til at mellemlande.

- Flyet fik en bombetrussel imod sig, og kaptajnen besluttede sig for at foretage en sikkerhedslanding, siger kommunikationskonsulent Daniel Kirchhoff i Norwegian til Ritzau<br /><br /><p>De 94 passagerer blev kørt væk fra flyet med bus.</p><p>Svenske Flygräddningscentralen bekræfter, at flyet er nødlandet på grund af en bombetrussel.</p><p>Truslen skulle være fremsat kort efter, at flyet lettede fra Kastrup Lufthavn.</p><p>Nødlandingen påvirker lufttrafikken i Landvetter, hvor alle ankommende og afgående fly er stoppet.</p><p><b><i>Ved du noget? Send os et tip på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk</i></b></p>