Drabssigtet mor i gråd over afdøde børn

42-årig britisk mor forbliver fængslet efter beskyldninger om at have dræbt tre børn

Politiet holdt vagt uden for familiens hus umiddelbart efter ligende af de tre børn var blevet fundet. (Foto: PA)
Politiet holdt vagt uden for familiens hus umiddelbart efter ligende af de tre børn var blevet fundet. (Foto: PA)

England blev onsdag morgen ramt af en rystende tragedie, da tre børn blev fundet dræbt i New Malden, der er en forstad til London.

Se også: Tre børn fundet dræbt

Børnenes 42-årige mor blev senere på dagen anholdt og sigtet for drabet på de tre børn på tre, tre og fire år.

Se også: Mor anholdt efter fund af tre børnelig

Tania Clarence blev fredag fremstillet i byretten i Wimbledon, hvor hun blev præsenteret for sigtelserne, som lyder på, at hun mellem 20. og 23. april har dræbt sine tre børn.

Ifølge Sky News brød kvinden ud i tårer, så snart hun trådte ind i retslokalet, hvor mange tilhørere med relation til familien havde taget plads.

- Hun kunne dårligt sige sit navn, sin fødselsdato og hendes adresse, fortæller Joe Tidy fra Sky News.

Manden var i Sydafrika
Under retsmødet var også kvindens 43-årige mand, Gary Clarence, til stede. Han var selv i Sydafrika, hvor familien stammer fra, med parrets fem-årige datter, da mordene fandt sted.

- Gary Clarence ankom forud for sagen og satte sig på tilhørerpladserne. Han havde tårer i øjnene og blev mødt med en masse stødte og knus fra folk, der så ud til at kende ham, siger Joe Tidy.

Kvinden eller hendes forsvarer kom ikke med nogen erklæring om hændelsen i retten, hvor hun altså nøjedes med at oplyse sine personlige oplysninger.

Hun skal til en indledende retshøring 9. maj, mens der 29. april vil blive afholdt et retsmøde vedrørende mulighed for kaution.

De tre dræbte børn led alle af et svært handicap, men familiens hus er for nylig bygget om af hensyn til børnene, så der blandt andet er en elevator.

En nabo til familien har tidligere over for Sky News beskrevet dem som 'et herligt par'.