Faldt fra vindue på 5. sal: Mand i livsfare

En mand faldt tidligt i morges ud fra en lejlighed på Vesterbro i København, og fik svære læsioner. Manden er indlagt og i livsfare

En mand faldt lørdag morgen ud fra et vindue på 5. sal i en lejlighed på Vesterbro i København. Politiet betrageter det som en ulykke (Foto: Jesper Centervall)
En mand faldt lørdag morgen ud fra et vindue på 5. sal i en lejlighed på Vesterbro i København. Politiet betrageter det som en ulykke (Foto: Jesper Centervall)

Tidligt i morges faldt en mand ud fra et vindue i en lejlighed på femte sal på Vesterbro i København. Ulykken skete på Ejderstedsgade.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ekstra Bladet lørdag morgen.

Politiet betragter det som en ulykke. Manden har fået svære læsioner.

- En mand er faldet eller sprunget ud af et vindue på femte sal, og lander på gaden, og har svære læsioner i hovedet. Han er i live. Han skulle være stabil, men han er i livsfare, siger efterforskningslederen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 05.10 i morges, der gik igennem 112 til Københavns Brandvæsen. Her blev det oplyst, at en mand var faldet ud fra femte sal, og er bevidstløs, og der var ambulancelæge osv. på stedet.

Efterforsker i det, som om der ligger en forbrydelse bag?

- Ja, det gør vi indledningsvist. Men vi mener nu at kunne sige, at det er en ulykke, siger efterforskningslederen.

Klokken syv i morges var Københavns Brandvæsen på stedet for at spule gaden ud for lejligheden, hvor en større mængde glasskår og en stor del blod skulle fjernes.

En halv time forinden, havde opgaven været at fjerne glas fra en vinduesramme fra lejligheden på 5. sal.