69-årig fængslet for drab på søn

Skød og dræbte søn: Ifølge den nu fængslede mand var der tale om uagtssomt manddrab på hans 45-årige søn Kenneth De Silva

Kenneth De Silva blev fundet dræbt mandag morgen på det autoværksted, han drev sammen med sin far. Faren er fængslet og sigtet for drabet. (Privatfoto)
Kenneth De Silva blev fundet dræbt mandag morgen på det autoværksted, han drev sammen med sin far. Faren er fængslet og sigtet for drabet. (Privatfoto)

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet):

Den dræbte Kenneth De Silvas far er blevet varetægtsfængslet i fire uger - sigtet for at have skuddræbt sin søn med en pistol.

Det har en dommer ved Retten i Lyngby mandag eftermiddag afgjort.

Se også: Dræbt 45-årig var far til to

Den 45-årige mand blev mandag morgen fundet dræbt den 69-åriges autoværksted, som han drev sammen med sin søn, på Grøndalsvej i Birkerød.

Den 69-årige mand oplyste via sin forsvarer, at han nægter sig skyldig i manddrab, men påstår derimod, at der er tale om uagtsomt manddrab.

Se også: Far har dræbt sin søn

Anklager, Margit Wegge begærede af hensyn til sagens alvor, at sagen endnu ikke var færdigefterforsket og mulige medgerningsmænd dørlukning ved grundlovsforhøret. Den sigtedes forsvarer Per Schultz ville ikke stille sig i vejen for anklagemyndigheden, men var uenig i hendes argumenter for de lukkede døre:

- Der er ikke tvivl om de faktiske omstændigheder, og der er ingen medgerningsmænd, sagde han blandt andet.

På trods af Ekstra Bladets og to andre avisers protester efterkom dommeren dog anklagemyndighedens ønske.

Ekstra Bladet kærede afgørelsen om dørlukning.

Ved du noget om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)