Skud affyret gennem vindue i Aarhus

24-årig mand stod i køkken - da fire skud blev affyret mod ham. To gik gennem køkkenvinduet - OPDATERET KL. 09.14

To af skuddene gik ind gennem vinduet til køkkenet, hvor den 24-årige mand opholdt sig, men han blev ikke ramt. (Foto: Claus Bonnerup)
To af skuddene gik ind gennem vinduet til køkkenet, hvor den 24-årige mand opholdt sig, men han blev ikke ramt. (Foto: Claus Bonnerup)

Har du oplysninger om sagen, så kontakt os på sms 1224 (alm. sms takst) eller på mail 1224@eb.dk.

Flere skud mentes kort efter midnat affyret i et boligkvarter i Aarhus Vest natten til tirsdag.

Østjyllands Politi bekræftede i første omgang episode overfor Ekstra Bladet, idet flere patronhylstre var blevet fundet på adressen Bispehavevej.

- Vi har fået en anmeldelse på, at der har været skudt. Men ingen har set noget, blot hørt det man mener er skud, oplyste vagtchefen hos Østjyllands Politi til Ekstra Bladet tidligere på natten.

Nu bekræfter Østjyllands Politi imidlertid, at fire skud blev affyret på Bispehavevej og var rettede mod en lejlighed i stueetagen.

- Der fandtes spor efter afgivelse af 4 skud mod en lejlighed i stueetagen, hvor 2 skud var gået gennem et vindue til køkkenet, og 2 skud havde ramt bygningsfacaden, skriver vagtchef Peter Peter Hunniche i en pressemeddelelse.

</p><p>Ifølge politiet var en 24-årig mand hjemme under skyderiet, og han befandt sig ydermere i køkkenet, hvor to af skuddene gik ind af vinduet. Han blev dog ikke ramt under episoden.</p><p>Teknikere og betjente med hunde har natten igennem finkæmmet området for spor. Blandt andet kan man konstatere på de fundne patronhylstre, at der formentligt er brugt en lille kaliber. <br />Det var angiveligt naboer og beboere i området, der slog alarm til politiet i nat, efter at have hørt flere skud. Men ikke mange i området har ønsket at hjælpe myndighederne med oplysninger.</p><p>- Der er ikke mange, der ønsker at fortælle, om de har set eller hørt noget, oplyste vagtchefen tidligere på natten til Ekstra Bladet.</p><p>Angiveligt skulle flere beboere i området dog være blevet afhørt om sagen.</p><p>Østjyllands Politi ønsker her til morgen ikke at kommentere hverken motiv, om skyderiet kan være banderelateret eller om den 24-årige mand er kendt af politiet i forvejen.</p><p>- Det er det vores efterforskning skal vise, siger Thomas Hinge fra Østjyllands Politi.</p>