Slag, spark og stik! Unge amok under bandefilm

En gruppe unge kunne slet ikke styre sig under rapper-film i Palads i København torsdag aften

Politiet mødte talstærkt frem til biografballaden, men da var gerningsmændene allerede væk. (Læserfoto)
Politiet mødte talstærkt frem til biografballaden, men da var gerningsmændene allerede væk. (Læserfoto)

Var du i biografen under slagsmålet, blev du slået ned, ved du noget, tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk.

En film om rapper-miljøet i Danmark fik det til at koge over hos en flok unge mænd, der torsdag aften var i Palads i København for at se filmen ’Ækte Vare’.

Da gruppen på otte-ni unge med indvandrerbaggrund støjede og skabte sig under forestillingen, blev det påtalt af andre biografgæster, oplyser politiet.

- De lavede ballade, og da det blev påtalt, ville de slås. Der blev uddelt spark og slag, og der var en, der fik et stik i balden med en kniv eller en flaske, siger den centrale efterforskningsleder Sune Christensen fra Københavns Politi.

Han fortæller, at en person desuden blev slået i nakken med et stumpt instrument, der kunne være en totenslæger.

Ingen kom dog alvorligt til skade ved episoden, men flere personer måtte efterfølgende en tur forbi skadestuen til undersøgelse, oplyser politiet.

Slagsmålet udløste panik i biografsalen, og gruppen af unge ballademagere slap væk i forvirringen, inden politiet nåede frem.

- De løb ud til Rådhuspladsen og hoppede på en bus, siger den centrale efterforskningsleder Sune Christensen og tilføjer, at politiet ikke har opgivet at foretage anholdelser i sagen.

Ekstra Bladet har talt med øjenvidnet Andreas, der var i biografen med kammerater, da salen pludselig eksploderede i et voldsorgie.

- De er syv mod én og sparker ham i hovedet og trækker en kniv, fortæller han kort efter slagsmålet i biografsalen.

- Nogle voksne mænd griber ind og kommer op at slås med nogle af de unge. Der er totalt kaos. Folk går i panik og løber ud af biografen, fortæller øjenvidnet.(Læserfoto)
(Læserfoto)


1 af 4 (Læserfoto)
2 af 4 (Læserfoto)
3 af 4 (Læserfoto)
4 af 4 Politiet mødte talstærkt frem til biografballaden, men da var gerningsmændene allerede væk. (Læserfoto)