Filmvisning endte i masseslagsmål: Instruktør er ked af det

Fenar Ahmad, der har instrueret 'Ækte vare', understreger, at det var ti mennesker ud af 6100, der lavede ballede

Denne 18-årige mand blev slået i hovedet under en forevisning af 'Ækte vare' i Palads i København. (Privatfoto)
Denne 18-årige mand blev slået i hovedet under en forevisning af 'Ækte vare' i Palads i København. (Privatfoto)

Fenar Ahmad, der har instrueret ’Ækte vare’, er ked af optøjerne i Palads torsdag aften under visningen af premierefilmen.

- Jeg er totalt ked af det. Det er meget synd, at der er en person, der er kommet til skade, og at en hel sal har fik ødelagt deres visning, siger han til Ekstra Bladet.

Se også: Slag, spark og stik! Unge amok under bandefilm

Københavns Politi oplyser søndag morgen til Ekstra Bladet, at ingen endnu er anholdt i voldssagen, som blandt andet gik ud over en 18-årig mand fra Amager.

Han måtte flygte ud af biografen med blodet strømmende ud af hovedet efter at være blevet slået i hovedet - formentlig en totenschlæger.

Se også: Blev tæsket i biograf: Jeg prøvede at stoppe dem

Ikke filmens skyld
Selv om biografsalen under visningen af 'Ækte vare' eksploderede i et masseslagsmål, afviser Fenar Ahmad, at der er større chance for optøjer til rapper-filmen end til andre film.

- Der har eksempelvis også været optøjer under popkoncerter, og det er så også gået galt i det her ene tilfælde. Det er ti mennesker, det drejer sig om og som har ødelagt det for 300 mennesker. Men det er ti mennesker ud af 6100 mennesker, som købte billet på åbningsdagen, siger Fenar Ahmad og tilføjer:

- Det her er kun sket ét sted. Vi solgte 6100 billetter på åbningsdagen. Vi havde en rigtig flot dag. Der var 6100 mennesker, der købte en billet, og der var ti mennesker, der opførte sig dårligt i én sal. Vi er i 51 sal over hele landet, og resten af stederne er det gået rigtig godt.

Se også: Fik tæsk i biffen: God idé med vagter til bandefilm

Det er ikke en bandefilm
Han mener ikke, at 'Ækte vare' tiltrækker et publikum, der er mere tilbøjelige til at lave ballade.

- Biografer som Palads og CinemaxX ligger i København og tiltrækker mennesker fra hele Storkøbenhavn, og der er nogle gange lidt støj i salen. Det kommer, når der er så mange mennesker i én sal, og vi har været så heldige at have udsolgt. Det er så gået galt i én sal, men jeg tror ikke, at det har noget med filmen at gøre, siger han og understreger, at det ikke er en bandefilm, som blandt andet Ekstra Bladet ellers har kaldt den.

Se også: Anmeldelse: Portræt af en rapper

- Jeg synes ikke, at det er en bandefilm. Jeg synes, at det er en film om musik. Og der er jo ingen bander i filmen.En 18-årig mand fra Amager blev overfaldet - formentlig med en totenschlæger - i biografmørket, da han så den nye hip hop-film 'Ækte vare'. Han fik fem sting på skadestuen. (Privatfoto)
En 18-årig mand fra Amager blev overfaldet - formentlig med en totenschlæger - i biografmørket, da han så den nye hip hop-film 'Ækte vare'. Han fik fem sting på skadestuen. (Privatfoto)


1 af 2 (Foto: Lars Krabbe)
2 af 2 Denne 18-årige mand blev slået i hovedet under en forevisning af 'Ækte vare' i Palads i København. (Privatfoto)