17 huller i taget: Jeg blev bombarderet af hagl

Det lød som pistolskud, da haglene gik gennem taget, beretter 51-årig fynbo

Anja Folden har fotograferet et af de større huller i taget. Fotos af haglene i hånden er taget af en anden læser fra Fyn, Hanne Andersen.
Anja Folden har fotograferet et af de større huller i taget. Fotos af haglene i hånden er taget af en anden læser fra Fyn, Hanne Andersen.

For 51-årige Anja Folden fra Fyn blev uvejret i nat en dramatisk omgang. Kvinden, der bor i Brylle vest for Odense, blev nærmest bombarderet med store hagl i nat.

- Hunden og jeg stod faktisk og rystede, mens det hele stod på. Haglene drønede ned i taget på vores overdækkede terrasse. 17 store og mindre huller er der nu i taget. Det er ellers kun 24 kvadratmeter stort, fortæller Anja Folden til Ekstra Bladet.

Lynede helt vildt
Kvinden vågnede ved to-tiden i nat, fordi det tordnede voldsomt.

- Det lynede helt vildt. Det blitzede løs hele tiden og hunden var meget urolig. Så begyndte det at hagle og det lød som pistolskud, da haglene røg gennem plastiktaget. Det var noget chokerende at se på. Der var jo intet man kan gøre. Det var alt for farligt at gå ud.

Hvad med bilen
Anja Foldens bil holdt parkeret i det fri. Og hun var noget nervøs for, at den var blevet bulet voldsomt under 'hagl-angrebet.'

- Jeg har været ude at se på den. Og heldigvis er der ikke sket noget med bilen, lyder det fra en lettet Anja Folden.

'Så se vores carport'
Trine Kyane' fra Nr. Broby på Fyn er dog ikke imponeret af Anja Foldens tag.

- Så skal du se vores carport. Her er taget totalt gennemhullet fra haglene. Jeg har ikke engang gidet at tælle, hvor mange huller der er. Haglene drønede lige gennem taget. Der var intet vi kunne gøre. Jeg stod i stedet og nød det voldsomme uvejr.Læserfoto: Trine Kyane'
Læserfoto: Trine Kyane'


Jeg tror, at der var tale om såkaldt røde lyn, som løber på tværs i skyerne. Jeg så kun et lyn slå ned. Men det var helt vildt med alle de lyn. Nærmest som at være på diskotek, beretter den fynske kvinde.

Thomas, som også bor i Nr. Broby, kom også under det vejrmæssige bombardement.

- Vores carport, skur og pavillon blev gennemhullet, skriver Thomas, som har sendt dette foto:Læserfoto: Thomas
Læserfoto: Thomas


Også Ole Balslev fra Nr. Broby fik et skud hagl i carporten.:Læserfoto: Ole Balslev
Læserfoto: Ole Balslev


Hvordan har du oplevet nattens vejr? Send os din beskrivelse eller et billede på mail til 1224@eb.dk eller på sms til 1224 (alm. takst)