Skudt ned foran kurhotel i Nordsjælland

19-årig ramt i ryggen af skud - offeret er uden for livsfare

En 19-årig mand blev natten til lørdag skudt foran Skodsborg Kurhotel & Spa i Nordsjælland. (Foto fra Google Maps)
En 19-årig mand blev natten til lørdag skudt foran Skodsborg Kurhotel & Spa i Nordsjælland. (Foto fra Google Maps)

Så du hændelsen? Ved du noget? Har du billeder eller video? Kontakt Ekstra Bladet på mail 1224@eb.dk eller sms til 1224 (koster alm. sms-takst)
----------

En dramatisk episode udspillede sig natten til lørdag uden for Skodsborg Kurhotel i Nordsjælland. Her blev en 19-årig mand med anden etnisk baggrund ramt af et skud affyret fra et haglgevær. I følge politiet var offeret gæst på kurhotellet.

- Offeret forklarer til os, at det skete, da han kom gående ved kurhotellet, siger Lau Lauritzen, efterforskningsleder, Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Offeret har til politiet forklaret, at en blå personbil kom forbi, da han stod ved hotellet. Bilen standsede. En person steg ud og affyrede et skud med et haglgevær mod manden.

Den 19-årige blev efterfølgende bragt til Rigshospitalets Traumecenter til behandling. Ifølge efterforskningschefen er han uden for livsfare og vil blive udskrevet i løbet af lørdagen.

Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvilket motiv der ligger bag drive by-skyderiet. Den 19-årige er ifølge politiet ikke kendt som tung kriminel - eller i forbindelse med tilknytning til bandemiljøet.

- Vi er i gang med efterforskningen nu, men ellers kan jeg ikke sige yderligere, siger efterforskningschefen.

Skyderiet skete kort før klokken to natten til lørdag. Den blå personbil, som gerningsmanden ankom i, er endnu ikke lokaliseret.