Blodig Distortion: Så voldsomt tilredt blev Martin

Ville have folk ned fra container - men endte med at få en dåseøl i hovedet

Se videoen her af episoden, hvor Martin får en fuld øldåse i hovedet under gadefesten Distortion (Privatvideo klippet af Stig Haaning Thøgersen).

Sådan kan Distortion også gå. Martin Müllertz prøvede egentlig bare 'at hjælpe' et par vildfarne Distortion-gængere fra den store københavnske gadefest på Nørrebro ned fra en container onsdag aften, da han pludselig mærker et 'prik' ved det ene øre under en koncert med Morten Breum.

En person havde kastet en fuld dåseøl efter Martn Müllertz, og ramte ham ved det ene øre, så han fik en voldsom flænge, og han måtte efterfølgende på skadestuen og syes med omkring 25 sting.

- Jeg er lidt ør, og har lidt rysteture, men ellers har jeg det fint nok. Jeg skal nok ikke til Distortion i dag, siger Martin Müllertz med et grin til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han mistede så meget blod, at det var lige før, at han skulle have blod på hospitalet.

- Jeg får nogle smertestillende nu. Men jeg tror også, at rysteturene er en eller anden effekt af chokket også. Det går mere og mere op for en, hvad man egentlig har været udsat for, siger Martin Müllertz.

Han blev ramt, da han stod på en stige, hvorfra han bad nogle mænd gå ned fra en container, og da han kom ned fra stigen blev han 'overfaldet' på den gode måde, af folk, der ville hjælpe ham, fortæller han.

Ekstra Bladet har talt med en presseansvarlig fra Distortion, som har følgende kommentar til episoden:

- Folk skal passe godt på hinanden, og den her slags, ser vi som vold og en sag for politiet. At der er en idiot, der kaster en dåse, det er jo fuldstændigt langt ude. Men vi har heldigvis meldinger fra politiet om en god og tryg fest. Sådan nogle episoder som den her er da skideærgerligt at skulle stå op til, men heldigvis virker det til, at Martin har det ok efter omstændighederne, siger Sigurd Hartkorn.

Martin Müllertz har ikke selv politianmeldt episoden, da han fik at vide, man ville gøre det fra hospitalet.

På Facebook har Martin Müllertz skrevet følgende opfordring til det festende folk efter den blodige episode:Mirtin Müllertz blev ilde tilredt til Distortion. Privatfoto
Mirtin Müllertz blev ilde tilredt til Distortion. Privatfoto


'Jeg skal nok ik til Distortion i dag

Har det under omstændighederne godt, lidt ør og øm, og MEGET træt.

Musikken var blevet stoppet da folk var til fare for dem selv, og igen senere. Da de 2 sidste tosser ikke ville ned, og INGEN gjorde noget, så tog jeg aktion, fik dem ned ved at snakke med dem, og blev kvitteret med en uåben dåseøl i hovedet (de sigtede højst sandsynligt efter tåberne, men har nok været meget ufokuseret) (nej de har nok ik været stive når de har haft kastet med uåbnede øl )

Jeg mærkede et lille prik, men tænkte ikke videre over det. Går ned af stigen, rundt om containeren og ud på vejen, hvor folk overfaldt mig (på den gode måde) og siger jeg skal lægge mig ned, da blodet flyder fra mit hoved (øret, men det kan de ikke se på det tidspunkt)

Så TAAK til dem som reagerede, tak til Beja og Carsten.

Og Distortion er mangfoldighed, så lad der være plads til alle, og snak til folk fremfor bruge vold/kasteskyts. Vi ødelægger det for os selv i sidste ende.

Fik skåret en vene over i øret og er blevet syet med 25 sting. Går glip af i dag og i morgen, og alle de glade mennesker.

Dette er et lille opråb til folket om at tænke før man handler, ellers ender det måske som mig. Kærlighed til folket.'