Rockefeller dræbt – fløj ind i træ

USA's legendariske rigmandsfamilie ramt af tragedie

Richard Rockefeller, 65, var en erfaren pilot, men tågen var tæt, da han ramte nogle træer og forulykkede. (Foto: AP)
Richard Rockefeller, 65, var en erfaren pilot, men tågen var tæt, da han ramte nogle træer og forulykkede. (Foto: AP)

Et oldebarn af den berømte oliemilliardær John D. Rockefeller har mistet livet i et flystyrt i staten New York, USA, skriver Associated Press.

Richard Rockefeller, 65, der beskrives som en erfaren amatørpilot, blev dræbt, da han i tæt tåge fløj et lille propelfly ind i nogle træer. Han var eneste person om bord på flyet og døde på stedet.

Rockefeller var uddannet læge og havde for nyligt arbejdet med at behandle invalide krigsveteraner. Han efterlader sig kone og to voksne børn, og dødsfaldet har efterladt rigmandsklanen i chok.

- Det er en forfærdelig tragedie. Richard var en vidunderlig søn, bror, far og bedstefar, siger Fraser Seitel, talsmand for den stenrige familie.

Richard Rockefeller var nevø til den tidligere vicepræsident Nelson A. Rockefeller, der også var guvernør i New York fra 1959 til 1973. Han var desuden søn af filantropisten David Rockefeller, der netop er fyldt 99 år.

De amerikanske luftfartsmyndigheder, FAA, har indledt en efterforskning af ulykken. Foreløbige undersøgelser tyder på, at en tæt tåge kan havde forårsaget ulykken.Den lille flyvemaskine blev fuldstændig ødelagt ved ulykken. (Foto: AP)
Den lille flyvemaskine blev fuldstændig ødelagt ved ulykken. (Foto: AP)