Uendelig strøm af varme hilsner til Natasha

VANVIDSKØRSEL: Familien til den dræbte 13-årige pige takker for medfølelsen og beder om ro til at bearbejde tragedien

Blomsterbuketterne bliver tilsyneladende bare ved med at drysse ned på ulykkesstedet i krydset mellem Hunderupvej og Hunderupgade i Odense, ligesom antallet af breve og varme hilsner stiger og stiger.

Den meningsløse tragedie, hvor en 24-årig mandlig vanvidsbilist onsdag aften bragede ind i bilen med 13-årige Natasha og hendes 14-årige kusine og moster, har skabt en uendelig strøm af medfølelse fra omverdenen.

Se også: Natasha mindes på Facebook: Du var den dejligste veninde

Medfølelsen tog yderligere til i styrke, da Natasha torsdag klokken 13.23 døde på Odense Universitetshospital. Hendes 40-årige moster og kusine blev også hårdt kvæstet i ulykken, og begge er fortsat indlagt på Odense Universitetshospital; men de er uden for livsfare. En 17-årig passager i den 24-årige nu varetægtsfængsledes bil er også indlagt med mindre kvæstelser.

– Der er intet nyt om de indlagte, og der vil gå nogle dage, inden vi har afsluttet alle de tekniske undersøgelser. Derfor kan vi ikke sige mere om sagen foreløbig, lyder det fra vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen.

Stort behov for ro
Familien til den dræbte og højt elskede pige takkede lørdag i en pressemeddelelse for de varme tanker og medfølelsen fra omverdenen:

’Vi takker for de varme tanker og medfølelsen i denne for vores familie så tunge stund. Det er meget overvældende, og vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed. Nu har vi imidlertid brug for ro til at bearbejde sorgen i fred som en familie. Derfor vil henvendelser fra pressen og andre i den kommende tid ikke blive besvaret. Det gælder desværre også henvendelser vedrørende Natashas begravelse’.

Foto: Ole Frederiksen 112 - 13. jun. 2014 - kl. 12:45 Blomsterhav vokser hvor 13-årig blev dræbt

Efter at have fortalt, at familien melder ud om, hvorvidt pressen er velkommen til begravelsen, når de har haft nogle dages ro og har fået klarhed over, hvad de ønsker, afrundes pressemeddelelsen:

’Det skyldes ikke mangel på respekt for pressen eller alle de andre, der ønsker os det bedste, men blot et stort behov for ro i en periode, hvor vi alle sammen og hver for sig skal forsøge på en eller anden måde at komme overens med den tragedie, der har ramt os. Vi håber, at vores ønske vil blive respekteret’.

Eventyr venter dig
Ekstra Bladet lagde lørdag vejen forbi ulykkesstedet med blomsterhavet og de mange varme hilsner. Det sidste - hilsnerne - gav klumper i halsen og tårer i øjenkrogen hos enhver. Et eksempel er dette åbne brev fra Ellen:

’Kære lille prinsesse. Jeg ved, at du er et bedre sted, og at Gud har kaldt dig hjem for at være den smukkeste engel i hans rige. Men selv om jeg ved det, er det hårdt at miste dig. Faktisk kan jeg slet ikke forstå det, men hvis du har været i Nangijala håber jeg, at du hilste på de 10.000 børn og sjove dyr. For sommernætter fulde af eventyr venter på dig. Jeg håber, at du vil se ned på os hver dag og jeg skal nok se op på dig... Jeg elsker dig rigtig, rigtig højt og ville gøre alt for at få en ting, som jeg kan mindes om dig. Faktisk har Zennep og jeg købt den energidrik, som Fatma smed på gulvet, og du samlede op for at have et minde om dig. Jeg elsker dig Naddi. Kærlig hilsen Ellen’.