Se og Hør-sagen: Lise Bondesen sigtet

Tidligere nyhedschef på Se og Hør, Lise Bondesen, er blevet sigtet for sin rolle i den ulovlige overvågning

Lise Bondesen er nu sigtet i Se og Hør-sagen. (Foto: Jan Sommer)
Lise Bondesen er nu sigtet i Se og Hør-sagen. (Foto: Jan Sommer)

Politiet har sigtet endnu en person i den omfattende sag om ulovlig overvågning på ugebladet Se og Hør.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi, og tidligere nyhedschef på Se og Hør Lise Bondesen bekræfter over for Ekstra Bladet, at hun er den seneste sigtede i ugebladsskandalen.

– Sigtelsen var forventelig. Politiet har behandlet mig pænt, og jeg er sikker på, de når til bunds i sagen, siger Lise Bondesen til Ekstra Bladet og påpeger, at hun ikke forholder sig til det juridiske i sigtelsen.

– Men jeg står ved det, jeg har sagt i Ekstra Bladet, siger hun med henvisning til sine tidligere indrømmelser.

Bondesen, der efter jobbet på Se og Hør blev ansat som underholdningschef på Ekstra Bladet, har selv stået frem i samme avis og fortalt om sin rolle i sagen. Efterfølgende valgte hun at sige sit job op.

Krimi Tys-tys-kilden tilstår alt

- Der står mange afsindigt ubehagelige, injurierende og dybt krænkende usandheder om mig i den bog. Men der står også noget, der er sandt. Der står, at Se og Hør i en årrække benyttede sig af en hemmelig kilde, der på ulovlig vis leverede bankoplysninger om kendte danskeres gøren og laden, skrev Lise Bondesen dengang.

- Det vidste jeg godt, og det benyttede jeg mig af. Jeg fik det også stoppet. Men jeg reagerede for langsomt. Alt for langsomt, lød det videre.

Se også: Se og Hør-skandalen: Aller fyrer tre ansatteSe også: Bettina Aller fredet i Se og Hør-sagen

I forvejen er tre tidligere chefredaktører - Henrik Qvortrup, Kim Henningsen og Per Ingdal - sigtet i sagen, der omhandler årelang overvågning af kendte og kongelige med hjælp fra en kilde, der i kraft af sit arbejde havde adgang til kreditkortoplysninger.

Også journalist Kasper Kopping, der stod for en del af kontakten til den såkaldte 'tys-tys-kilde' er blevet sigtet - og det samme forfatteren til bogen 'Livet, det forbandede', Ken B. Rasmussen, der startede hele skandalen. Også 'tys-tys-kilden' er blevet sigtet af politiet.

Tidligere fredag kom det desuden frem, at førnævnte Kasper Kopping nu har fået en fyreseddel, og det samme har redaktionschef Kim Bretov samt en ansat i Allers regnskabsafdeling.

Lise Bondesen, tidligere underholdningsredaktør på Ekstra Bladet, fortæller om sin tid på Se og Hør. (Foto: Jan Sommer) Krimi Hele nyhedschefens forklaring: Sådan gjorde vi på Se og Hør

Læs Aller Medias redegørelse i Se og Hør-sagen her (Link til PDF)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen