Tragedie bag Ulrich Kjeldsens forsvinden

Familien til den 40-årige Ulrich Kjeldsen frygter det værste

Den forsvundne Niels Ulrich Kjellerup Kjeldsen. (Privatfoto)
Den forsvundne Niels Ulrich Kjellerup Kjeldsen. (Privatfoto)

- Jeg har grædt rigtig meget i fredags, men i dag er det ligesom om, der ikke kan komme flere tårer, siger Karsten Kjeldsen, som er fætter til Niels Ulrich Kjeldsen, der har været forsvundet siden onsdag i sidste uge.

Den 40-årige fysioterapeut har siden påsken haft en svær depression. Han har derfor været mandsopdækket af familie og venner gennem den seneste tid. Alle har prøvet at få overbevist ham om, at han nok skulle komme ud på den anden side.

- Vi troede faktisk, han var på vej i bedring. Han har så meget at leve for. Sin bror, sin søn, familien - og nogle virkelig gode venner. Men når man har det sådan, er det nok svært at tro på, at livet kan blive godt igen, siger Karsten Kjeldsen.

Fætteren forklarer, at Ulrich Kjeldsens depression formentlig stammer helt tilbage, fra da han var 19 år og mistede sine forældre med få måneders mellemrum. Det var et hårdt slag for den populære og ellers altid positive unge mand.

- Jeg tror aldrig rigtig, han er kommet over det. Og så har det nok også haft en betydning, at forholdet til hans søns mor sluttede omkring nytår. Det har sikkert sat et eller andet i gang, lyder det.

Bil fundet ved skov
Det var vennerne, der onsdag slog alarm og kontaktede politiet, da Niels Ulrich Kjeldsen udeblev fra en aftale. Han tog heller ikke sin telefon.

Derfor kørte en gruppe af venner ud til Niels Ulrich Kjeldsens hus i Rødovre for at tjekke om alt var okay. De fandt intet mistænkeligt i huset, og det så ikke ud som om, at den 40-årige havde taget noget med sig - bortset fra en lille taske som den 40-årige bærer med sine insulin-produkter. Men hans bil var væk.

- Hans ven Peter begyndte at køre rundt på må og få for at lede. Fredag bliver Niels Ulrichs bil så spottet 150 meter fra hans barndomshjem. Den står ved indgangen til Hareskoven og hans telefon ligger i bilen. Da sætter politiet ind med hunde og går i gang med at lede, fortæller Karsten Kjelsen og fortsætter:

- Peter får samtidig mobiliseret en større eftersøgningsgruppe, der hjælper med at lede. Han har været virkelig fantastisk i alt det her.

Dog finder politiet ingenting i den store skov. De stopper eftersøgningen fredag aften. Men venner og familie leder videre weekenden igennem. Også uden held.

- Det er simpelthen så frustrerende. Vi frygter selvfølgelig det værste, men har stadig et lille håb om, at Ulrich bliver fundet i live. Han er simpelthen så fantastisk et menneske og bør leve mange år endnu. Men uanset hvad der er sket, skal han jo findes, så vi kan få sagt ordentligt farvel.

Københavns Vestegns Politi, som står for eftersøgningen, da Ulrich Kjeldsen bor i Rødovre, har foreløbig indstillet eftersøgningen af den 40-årige mand.

- Vi har været ude at lede i Hareskoven med både hunde og helikopter. Vi mener, vi  foreløbig har brugt de muligheder, der er, for at komme videre i sagen, siger vagtchef Brian Holm til Ekstra Bladet.

Ulrich Kjeldsen er sidst set iført sorte træningsbukser, sort t-shirt og sorte Salomon sko. Han har måske en blå fritidsjakke på.

Har du oplysninger kan du kontakte politiet på 43861448. du kan også følge Facebook-gruppen 'Find Ulrich Kjeldsen'.