Dramatisk anholdelse af eks-mand efter skud-drab

Politiet bekræfter overfor for Ekstra Bladet, at en mand er anholdt for at have dræbt sin eks-kone

Her kan se du scenerne fra drabet på Hvidovre Butikstorv og den efterfølgende politijagt, der endte på Kalvebodbroen, Hvidovre (Video: Kenneth Meyer)

Vestegnens Politi bekræfter overfor for Ekstra Bladet, at en mand er anholdt for at have dræbt sin eks-kone i Hvidovre tidligere på dagen.

Det er foregået under dramatiske omstændigheder i København, hvor manden forulykkede i sin bil under en politijagt.

- Det er rigtigt, at vi har fanget en formodet gerningsmand. Der skete et færdselsuheld under eftersætningen, og manden løb derefter fra sin bil, men blev indhentet og anholdt, siger politikommissær Hans Tonnesen.

Den formodede gerningsmand kom drønende på motorvejen mod Amager, da han måtte undvige en bil i overhalingssporet og endte i autoværnet, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer)
Den formodede gerningsmand kom drønende på motorvejen mod Amager, da han måtte undvige en bil i overhalingssporet og endte i autoværnet, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer)
 

- Manden vil blive fremstillet i morgen, og det er alt, hvad jeg kan sige nu, siger han til Ekstra Bladet.

Den 33-årige mand, som hedder Harun Fener, mistænkes for at have skudt og dræbt sin 28-årige ekskæreste tidligere på dagen.

(Foto: Kenneth Meyer) 112 - 10. jul. 2014 - kl. 12:51 28-årig kvinde skuddræbt på torv  

Flere politibiler kørte angiveligt galt under den hektiske biljagt, der førte til anholdelsen.

- Pludselig var der vild panik på gerningsstedet i Hvidovre. Politibetjentene iførte sig skudsikre veste og hastede ud på motorvejen med 10-12 biler, der indledte en vild politijagt efter den formodede gerningsmand.

- Jeg står ved Kalvebod broen i København lige nu. Der er en mørk bil, der er forulykket og i den forbindelse er bilens airbags blevet udløst. Bilen er blevet trykket forfra, fortæller Ekstra Bladets udsendte på stedet. 

- Den formodede gerningsmand er på vej til Retsmedicinsk Institut med politieskorte, fortsætter Ekstra Bladets reporter.

Ved du nogen om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller på sms/mms: 1224 (alm. sms-takst).

1 af 3 Her føres den formodede gerningsmand ind på Rigshospitalet, hvor han skal undersøges på Retsmedicinsk Institut. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 3 Den formodede gerningsmand kom drønende på motorvejen mod Amager, da han måtte undvige en bil i overhalingssporet og endte i autoværnet, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 33-årige Harun Fener føres her til undersøgelse, der skal fastslå, om han har dræbt sin ekskæreste. (Foto: Jan Unger)