Svigerfamilie knust over Sinem-drab

Familien til gerningsmanden er dybt berørt over det brutale drab på deres tidligere svigerinde

For tre uger siden fremviste Sinem og Harun Fener dette billede på Facebook. Nu er eksmanden anholdt for drabet.  (PRIVATFOTO)
For tre uger siden fremviste Sinem og Harun Fener dette billede på Facebook. Nu er eksmanden anholdt for drabet. (PRIVATFOTO)

Lige nu sørger både venner og familie til den 28-årige Sinem Fener, der torsdag blev likvideret af sin eksmand på åben gade.

Også gerningsmandens familie er knust over tabet af den unge kvinde med tyrkiske rødder.

– Vi har lige nu inviteret en masse gæster, så vi kan sørge over tabet af Sinan. Hun var familie, siger en søster til Harun Fener til Ekstra Bladet, imens hun peger på dørskiltet, hvor familiens efternavn ’Fener’ er indgraveret.

For få uger siden var Sinem og Harun Fener lykkelige, fortæller familiemedlemmer. Nu er hun død. (Privatfoto) 112 - 11. jul. 2014 - kl. 11:01 Ægtemand fængslet: Jeg skød 28-årige Sinem  

Eksmanden, den 33-årige Harun Fener, erkendte i dag i Retten i Glostrup, at han havde opsøgt sin kun 28-årige ekskone og mor til deres tre-årige søn og skudt hende på klos hold.

Parret, der har kendt hinanden siden 1999, var flere gange gået fra hinanden, og Sinem Fener havde sågar i sidste uge meldt manden til politiet for trusler på livet.

For tre uger siden fremviste Sinem og Harun Fener dette billede på Facebook. Nu er eksmanden anholdt for drabet.  (PRIVATFOTO) 112 - 11. jul. 2014 - kl. 06:24 Familie i sorg: De havde fundet sammen igen  

Men selvom parret ikke altid har haft et lykkeligt ægteskab, så kom drabet som et chok for svigerfamilien.

– Vi er så kede af det. Vi havde ikke set den komme. Sinan var som en søster for os, siger flere af Harun Feners familiemedlemmer. 

Det var denne kvinde, Sinem Fener, der blev skudt på klos hold torsdag ved middagstid. Martin Prøvede at redde hende, men hun overlevede ikke sine kvæstelser. (Privatfoto) 112 - 10. jul. 2014 - kl. 19:17 Han gav livløse Sinem førstehjælp: Folk var i chok  

Familien ønsker ikke at komme mere ind på det tragiske dødsfald, men sender mange tanker af sted til den dræbtes familie. 

– Vi er dybt ulykkelige over tabet, og vi kondolerer mange mange gange til familien, siger de afsluttende.

Gerningsmanden, Harun Fener, blev i dag varetægtsfængslet i fire uger for det brutale mord.