Faderen: Sådan blev lille Torben væk

Begge forældre troede, at den anden holdt øje med sønnen

Det var et rørende øjeblik, da far og søn blev genforenet i morges, og glædestårerne løb ned ad faderens kinder, da Ekstra Bladet traf ham i skoven, hvor han kom bærende med sønnen i favnen.(Foto: René Schütze)
Det var et rørende øjeblik, da far og søn blev genforenet i morges, og glædestårerne løb ned ad faderens kinder, da Ekstra Bladet traf ham i skoven, hvor han kom bærende med sønnen i favnen.(Foto: René Schütze)

I syv timer var 18-måneder gamle Torben O'Shea alene i en skov ved Gærum i Nordjylland, før han blev fundet. Drengen blev væk, da han sammen med sine forældre  Maria og Brian O'Shea var ude for at plukke bær lørdag aften.

Til den irske avis Irish Independent foræller faderen, hvordan det kunne ske, at deres lille søn blev væk i den store skov. Parret var ude at gå aftentur sammen med nogle venner fra Irland, hvor Brian O'Shea oprindelig kommer fra. Begge forældre troede, at lille Torben var sammen med den anden.

- Jeg forlod de andre og gik op mod en bro i nærheden. Maria troede, jeg havde taget Torben med, men han må have gået efter mig, uden at jeg vidste det, siger faderen til den irske avis.

Se også: Torbens far jubler: Vores guldklump er tilbage  

Han fortæller desuden, at forældrene gik helt i panik, da de omkring kl.21.30 opdagede, at drengen var væk. De ringede straks efter politiet.

- Det var frygteligt. Politiet kom med hunde og to helikoptere med infarøde kameraer for finde ham, lyder det.

Har det godt
Den lille dreng var kun iført t-shirt og overalls og var noget nedkølet, da faderen selv spottede ham liggende sammenkrøbet i skovbunden.

- Vi er så glade for at have ham tilbage, siger faderen og fortæller, at sønnen dagen igennem har været hos sin bedstefar. Tilsyneladende er den lille dreng allerede både fysisk og psykisk ovenpå efter natten alene i skoven.

Se også: Mistede børn i ulykke: I aftes forsvandt lille søn  

På Facebook har moderen Maria tidligere på dagen skrevet på Facebook.

- Et forfærdeligt mareridt. Men han spiser, drikker og leger som om ingenting var hændt!

Tidligere søndag kunne Ekstra Bladet fortælle, at familien til den forsvundne Torben er identisk med den familie, der sidste sommer mistede tre børn i en trafikulykke i Sindal i Nordjylland.

Familien er bosat i Australien, og for halvanden uge siden rejste mor og far med lille Torben til Danmark.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen