Mystik om Kamillas forsvinden

Ingen kan forklare, hvordan 21-årig Padborg-pige forsvandt lørdag aften.

Politiet efterlyser 21-årige Kamilla Hatusch, der sidst blev ved 22.30-tiden i lørdags på Frøslevvej i Padborg. (Privatfoto)
Politiet efterlyser 21-årige Kamilla Hatusch, der sidst blev ved 22.30-tiden i lørdags på Frøslevvej i Padborg. (Privatfoto)

Mystikken breder sig i sagen om den 21-årige Kamilla Hantusch's pludselige forsvinden lørdag aften nær sit hjem i Padborg.

Den seneste, der med sikkerhed har set Kamilla er i følge Ekstra Bladets oplysninger hendes tvillingesøster, som hun talte med ved 22.30-tiden ved skolen på Frøslevvej, som ligger cirka 500 meter fra Kamillas bopæl. Men siden har ingen set noget til Kamilla, som er alenemor til en datter på seks år. I følge vores oplysninger havde Kamilla tidligere på dagen været på Vorbasse Marked sammen med sin mor.

- Politiet har med hunde ledt i alle relevante områder. Det vil sige ud fra området ved skolen på Frøslevvej, hvor hun sidst blev set af et familiemedlem og på ruten, hun sandsynligvis har fulgt på vej mod sit hjem på Teglgårdsvej, siger kommunikationschef Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Se også: 22-årig kvinde sporløst forsvundet  

Hvad så og hørte folk i området?
- Da det var en lørdag aften og det meget gode sommervejr taget i betragtning har der utvivlsomt siddet mennesker ude i haver, på terrasser etc. Andre har måske været ude at gå en tur eller luftet en hund, siger Helle Lundberg.

- Politiet vil gerne tale med alle i området og er gået i gang med at opsøge de, der bor i nærheden af kvindens rute. Men vi beder også alle, der var i området, om at kontakte politiet på 114 med oplysninger om personer og biler, de har set eller ting, de har hørt i området – uanset om det var usædvanligt eller ej. På den måde kan politiet få kortlagt, hvilke personer og biler, der har været hvor. Det gælder fra lørdag aften ved 21.30-tiden og frem til midnat, lyder det.

Helle Lundberg har ingen kommentarer til forlydener om, at en tidligere kæreste til den forsvundne skulle være eftersøgt af politiet. Hun ønsker ikke at oplyse, om det er lokalpolitiet i Aabenraa eller en specialafdeling, der efterforsker sagen.

21-årige Kamilla Hantusch er spinkel til almindelig af bygning og 161 centimeter høj. Hun har skulderlangt brunt hår, og da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle. Hun bar ydermere på en sort taske.

Ved du noget, så tip os pr. sms/mms på 1224 eller mail 1224@eb.dk