Mand forbliver anholdt for drab på Hafida

Hafida Bourouihs 40-årige ægtemand har netop fået opretholdt sin fængsling i tre dage af en dommer i Glostrup. Han er sigtet for at have dræbt sin kone

Hafida Bourouih er stadig efterlyst. (Privatfoto)
Hafida Bourouih er stadig efterlyst. (Privatfoto)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (koster almindelig SMS-takst), eller ring direkte til politiet på 43861448.

Politiet har siden torsdag ledt efter den 39-årige mor til to, Hafida Bourouih. Nu frygter politiet, at hendes mand har myrdet hende. Kvindens 40-årige danske mand fik efter et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup lørdag eftermiddag opretholdt sin anholdelse i tre gange 24 timer. Han er mistænkt for mordet på sin hustru. 

Dommeren valgte at lukke dørene i forhold til sagens tidlige stadie, og dommeren har samtidig nedlagt navneforbud. Manden, der var iført gråt joggingsæt i den meget varme retssal så meget forsagt ud. Han ønskede at afgive forklaring for åbne døre, men dommeren valgte at lukke dem.

Ægtemanden nægter sig skyldig i sigtelsen på manddrab.

Alligevel valgte dommeren altså at opretholde anholdelsen, selvom der ikke er fundet noget lig. Dommeren lagde vægt på, at hustruen er væk, og at ægtemanden har været hende nærmest op til hendes forsvinden.

Ved kendelsen blev det nævnt, at det sidste, politiet har kunnet spore fra hende er, at der er hævet 999 kroner fra hendes kort.

Derudover brugte dommeren nogle udskrifter fra Skype som begrundelse for at opretholde fængslingen, uden at forklare nærmere, hvad det omfattede. Endelig er mistanken begrundet ved at manden kørte rundt med parrets børn om natten, hvilket heller ikke blev forklaret.

Mistanken går på, at drabet er blevet begået mellem 24. juli kl.14.30 og 25. juli kl. 20.45.

Pårørende fra begge familier var dukket op til retsmødet, men de måtte altså også forlade retslokalet, da dørene blev lukket.

Den 39-årige kvinde er sidst set onsdag aften, da hun var sammen med sin familie til en fest i Hedehusene. Imens passede hendes mand deres to børn.

Se også: Mor til to forsvundet - manden anholdt

Se også: Politiet efterlyser mor til to  

Den 39-årige kvinde skulle have været rejst på ferie til Marokko fredag med sine to børn på to og fire år. Kufferterne stod allerede klar i lejligheden, men Hafida selv var ikke hjemme, da hendes søster kom for at køre hende i lufthavnen.

Derfor slog Hafida Bourouihs familie alarm.

- Hun er ikke typen, der bare ville forlade sine børn. Derfor finder vi det meget mærkeligt, at hun er forsvundet på den måde. Så vi vil meget gerne finde hende, sagde vicepolitiinspektør Charlotte Skovby tidligere på dagen.

Charlotte Skovby kan ikke gå i detaljer med, hvorfor politiet mener, at kvindens 40-årige mand kan have noget med Hafida Bourouish forsvinden at gøre.

Politiet har hverken et muligt gerningssted eller liget af den 39-årige mor, hvilket er meget usædvanligt. Alligevel har sporene indkredset efterforskningen til den 40-årige mand, der nu har fået opretholdt sin fængsling.

Den 40-årige mand blev anholdt af politiet fredag aften omkring kl. 21.00.

Ingen af de pårørende ønskede at udtale sig til Ekstra Bladet.

Hafida Bourouih er cirka 157 cm høj, slank og har mørkebrunt hår med rødligt skær.