Spøgelsesbilist kører frontalt ind i lastbil

En spøgelsesbilist kørte natten til mandag frontalt ind i en lastbil på Motorring 3 ved Roskilde

En spøgelsesbilist kørte natten til mandag frontalt ind i en lastbil. (Foto: Kenneth Meyer)
En spøgelsesbilist kørte natten til mandag frontalt ind i en lastbil. (Foto: Kenneth Meyer)

En spøgelsesbilist må betegnes som usædvanligt heldig, da han slap med livet i behold, efter at være kørt frontalt ind i en lastbil på Motorring 3 syd for Roskildevej natten til mandag.

Det oplyser vagthavende hos Københavns Vestegns Politi.

- Vi får en melding fra 112, om at der er sket et færdselsuheld på Motorring 3, nordgående spor lidt syd for Roskildevej. Det står klart med det samme, at der er tale om en spøgelsesbilist, som er kørt frontalt ind i en lastbil. Omstændighederne efterforsker vi stadig, siger Brian Holm.

Kørt på traumeafdeling

Ulykken skete kl 01.46, og politiet har ikke haft mulighed for at tale med spøgelsesbilisten endnu, da han er kørt på Rigshospitalets Traumeafdeling.

- Han slipper formentlig med noget, der ligner en brækket hofte. Og det er jo forholdsvis nådigt sluppet, siger Brian Holm.

Føreren af den lastbil som spøgelsesbilisten kørte ind i, så spøgelsesbilisten komme kørende, så han nåede at bremse ned til næsten nul.

Ikke sædvanlig hastighed

- Dvs. den hastighed som selve færdselsuheldet sker med, er kun den hastighed spøgelsesbilisten har. Vi har ikke kunnet tale med ham, men den har formentlig ikke været oppe på den sædvanlige motorvejshastighed på 110 km/t, siger Brian Holm.

Politiet ved endnu ikke, om der har været spiritus involveret.

- Det kunne være gået voldsomt galt, det er der ingen tvivl om, siger Brian Holm.