Anklage: Hun lå på lur og dræbte ekskæresten

26-årig mand dræbt med et enkelt knivstik

 

Politi med hunde ledte efter spor, da en 26-årig mand var blevet stukket ihjel. (Foto: Per Rasmussen)
Politi med hunde ledte efter spor, da en 26-årig mand var blevet stukket ihjel. (Foto: Per Rasmussen)

En 26-årig mand blev dræbt med et eneste dybt knivstik, da han den 2. december i fjor ville forlade sin arbejdsplads ved Holmegårds Glasværk i Fensmark ved Næstved.

Kniven trængte 12 – 14 centimeter ind i kroppen og perforerede blandt andet venstre lunge og venstresiden af hans hjerte.

Jalousi er den største årsag til drab herhjemme. i 2011 var 27% af alle drab begået på grund af skænderier og jalousi. (Foto: ERIC AUDRAS) Vagthund Det er kun psykopater der slår ihjel

I går tog hans ekskæreste, en 26-årig kvinde, plads på anklagebænken i Retten i Næstved. Politiet mener, hun dræbte ham med fuldt overlæg.

Det nægter den temmelig blege og sammenbidte, unge kvinde, da anklageren spørger.

- Min klient nægter drab, men tilstår vold med døden til følge, eklærede hendes forsvarer.

Nøje planlagt

Politiet mener, at kvinden nøje havde planlagt drabet på ekskæresten. Hun lagde sig i baghold ved hans bil, der stod parkeret nær arbejdspladsen, og hun vidste han ville få fri ved 22.30-tiden, hvor hun stod og ventede på ham.

Optændt af vrede benyttede hun åbenbart ventetiden  til at begå omfattende hærværk mod hans bil. Tre af dækkene blev skåret itu og også et af sæderne blev tilføjet dybe knivstik.

Manden fik heller ikke mulighed for at undvige, men blev ramt af et enkelt stik, der trængte dybt ind i vitale organer. Han døde i ambulancen på vej til Slagelse Sygehus.

Se også: 26-årig kvinde tiltalt for at have dræbt sin ekskæreste

Kvinden skal nu udspørges om den fatale aften, hvor også en af hendes veninder en overgang var sigtet for meddelagtighed i forbrydelsen.

Kender du personerne i sagen, så skriv til os på 1224@eb.dk?