Mand stukket ned i København

En mand er mandag aften blevet stukket ned med en kniv på Vesterbro i København

Mand stukket ned i i området omkring Stenderupgade og Enghavevej. (Video: Kenneth Meyer)

Kender du noget til sagen? Tip os på mail 1224@eb.dk eller sms til 1224 (koster alm. takst)

En mand er her til aften blev stukket med en kniv i området omkring Stenderupgade og Enghavevej 61 på Vesterbro i København.

- Jeg kan bekræfte, at der har været noget knivstik, siger den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Mads Firling, til Ekstra Bladet.

Politiet blev alarmeret klokken 19.49, så det er stadig småt med oplysninger. Men så vidt Mads Firling er orienteret, er offeret en mand. Han er blevet kørt til Rigshospitalet.

Politiet er lige nu på gerningsstedet.

Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, at der lige nu i hvert fald er otte betjente i gang i området. Og politiet udvider lige nu afspærringen. Stenderupgade er afspæærret mellem nummer fire og seks, ligesom der er afspærret ud til Enghavevej. Det er heller ikke muligt at benytte fortovet på den ulige side af Enghavevej ned mod Ny Carlsbergvej.

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

- Jeg så fem personer flygte i en bil imod køreretningen ned af Stenderupgade, men de måtte vende om, da der kom en modkørende bilist, fortæller vidnet til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han overværede en større slåskamp blandt en gruppe unge mennesker, før de flygtede. Ifølge vidnet har politiet været inde i flere lejligheder i en bestemt opgang.