Kvinde fundet død i lejlighed

En kvinde er fundet død i Ballerup - politiet undersøger skraldespande og bil

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen? Tip os på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Politiet er i øjeblikket i gang med at tømme store affaldscontainere i Hede-Magleparken i Ballerup, hvor en kvinde er fundet død onsdag eftermiddag under endnu uopklarede omstændigheder. Senest har de fået åbnet en bil, som politiets teknikere gennemsøger.

-  Vi er ved at undersøge en dødsfunden, som vi kigger på mere end normalt, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson, der fortæller, at kvinden er fundet død i en lejlighed.

Kvinden bliver fragtet væk fra lejligheden i en rustvogn nu, fortæller Ekstra Bladets udsendte klokken 21.00 onsdag aften.

Politiet kørte ud til Hede-Magleparken, fordi nogle pårørende kunne ikke komme i kontakt med den afdøde og de tog derfor ud til lejligheden.

Vicepolitiinspektøren vil dog ikke på nuværende tidspunkt sige, hvad det er, der gør, at politiet kigger 'mere end normalt' på dette dødsfald.

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)
 

Ekstra Bladet har talt med en beboer i Hedemagleparken, der kom kørende hjem ved 15.30-tiden, hvor der var både politi og ambulance.

- Lægeambulancen holdt der længe og så kørte den derfra stille og roligt, fortæller Jimmy Jakobsen og tilføjer:

- Der var folk, der stod og græd på gaden.

En anden person, som bor i opgangen, hvor kvinden er fundet død, fortæller, at beboerne ikke må komme ud.

- Det hele er sådan lidt mystisk, og vi må ikke komme ud, fordi politiet skal finde spor, siger vedkommende.

Dækket af et lagen
Mia Jensen er vokset op i Hede-Magleparken, men var bare ude for at sætte en veninde af, da hun så ambulance og masser af politi.

- Jeg så en båre komme kørende, men jeg kunne ikke se, om der lå nogen på den, fordi den var dækket af et lagen, fortæller hun.

På et græsareal for enden af blokkene sad en flok på 10-15 mennesker af anden etnisk baggrund end dansk, hvor flere græd, og andre virkede som om, de ikke vidste, hvad de skulle gøre af sig selv.

- Der var nogle politibetjente, der var sammen med dem og snakkede med dem. Og nogle unge mennesker for rundt, og de fik at vide, at de skulle sætte sig ned, fortæller Mia Jensen.

Kvinden er fundet i Hede-/Magleparken i Ballerup. (Foto: Bing Maps)
Kvinden er fundet i Hede-/Magleparken i Ballerup. (Foto: Bing Maps)
 

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er politiets teknikere ved at undersøge en lejlighed, og har spærret opgangen til lejligheden. Også parkeringspladsen foran lejlighedskomplekset er spærret.

Her står et par betjente sammen med politiets indsatsleder og tre patruljevogne.

Ikke langt der fra står nogle lokale og afholder et arrangement.

- Vi kom for tre kvarter siden, og der var de har også, svarer en af personerne, da Ekstra Bladet onsdag aften spørger, hvor længe politiet har arbejdet på stedet.

Det er typisk, at når unge mennesker findes døde alene, at politiet behandler det som mistænkeligt. Det betyder, at det behandles som et drab, og findestedet som et gerningststed, også selv om det slet ikke er sikkert, at der er tale om et drab.

Det gør man for at sikre, at eventuelle spor og beviser ikke bliver ødelagt, hvis det senere viser sig, at det er et drab.

Ved du noget om sagen? Tip os på SMS 1224 (alm. SMS-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Opdateres...

1 af 2 (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 (Foto: Kenneth Meyer)