Ung kvinde voldtaget i København

En udenlandsk kvinde er kort før klokken fire blevet udsat for voldtægt på Frederiksberg i København

Kender du noget til sagen eller er du eller kender du vidnet, der greb ind over for gerningsmændene? Så send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

En 20-årig kvinde af udenlandsk oprindelse er kort før klokken fire efter alt at dømme blevet udsat for en voldtægt på Solbjerg Plads ved Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg i København.

Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- Der er en kvinde, som er på vej hjem fra en fest ved CBS, og så bliver hun overfaldet af to-tre gerningsmænd, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Henrik Vedel, til Ekstra Bladet.

- Vi vurderer, at der er foregået en voldtægt, men hun er rimelig chokeret, så vi har ikke kunnet få en sammenhængende forklaring fra hende, siger efterforskningslederen.

Politiet har dog rigtig gode spor at gå efter på grund af en stor indsats fra et vidne.

- Der var heldigvis et vidne, som lagde mærke til det, og han greb ind. To gerningsmænd løb fra stedet, og han får så fat i den tredje, som nu er anholdt. Så det er særdeles godt arbejde af denne her borger, lyder de rosende ord fra efterforskningslederen.

Han fortæller, at gerningsmændene er af østeuropæisk oprindelse.

- Det er muligvis nogen, der har været til stede herude for at samle flasker i forbindelse med en udendørs fest, der har fundet sted her, siger efterforskningslederen.

Politiet er fortsat til stede på Solbjerg Plads for at sikre tekniske spor efter overfaldet, der altså betragtes som en voldtægtssag. Yderligere en person er senere blevet anholdt i sagen.

1 af 3 Den formodede voldtægt fandt sted i nærheden af Copenhagen Business School på Frederiksberg. (Foto: Google Street View)
2 af 3 En kvinde er blevet voldtaget
3 af 3 Politiets teknikere var fredag morgen fortsat på stedet for at sikre tekniske spor. (Foto: Ekstra Bladet)