Person omkommet i brand nær Roskilde

En person har torsdag aften mistet livet i en voldsom brand i landsbyen Herringløse nordøst for Roskilde

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

En brand i et stuehus ved en gårdbygning i Herringløse ved Roskilde har torsdag aften kostet en person, formentlig en mand, livet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi var ude til en brand klokken 21 i går aftes, hvor vi har fundet en forbrændt og nu død person, siger kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til Ekstra Bladet.

Politiet har endnu ikke fastlagt årsagen til branden, ligesom identiteten på personen heller ikke er slået fast, selvom politiet har en formodning om, hvem den omkomne er.

- Der har været et teknisk problem, idet brandvæsnet vurderede, at der ligefrem var nedstyrtningsfare som følge af branden. Så de har ikke kunnet gå så meget rundt inde i huset. Så vi er lidt på bar bund med hvad der rent faktisk er foregået, ud over at der har været en brand, som brandvæsnet har slukket udefra, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har fået hjælp af hjemmeværnet til at bevogte bygningen natten over, hvorefter politiets brandteknikere og retsmedicinere vil undersøge stedet i løbet af formiddagen for at fastlægge brandårsagen og personens identitet.