Tredje person fundet død efter helikopter-ulykke

Politiet har endnu ikke identificeret de omkomne efter helikopterulykke i Kattegat

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

Søværnets Operative Kommando har fundet en tredje død person i vandet efter et helikopterstyrt i Kattegat ud for Røsnæs tidligere fredag.

Det bekræfter pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Lene Madsen.

- Vi fandt en tredje person fra ulykken ved 18-tiden. Det tyder desuden på, at der var fire personer om bord, men det er ikke endeligt bekræftet, siger hun til Ekstra Bladet.

Naviar, der står for styring af trafiksikkerhed i luften, har tidligere oplyst til Ekstra Bladet, at der var fire personer om bord på den lille Robinson 44-helikopter, der var på vej fra Sjælland til Samsø.

Midt- og Vestsjællands Politi har endnu ikke identificeret ofrene.

- Vi arbejder på at få identificeret de omkomne, så vi kan underrette de pårørende, siger pressemedarbejder Lene Madsen.

Det var under en privat flyvning, at helikopteren styrtede ned mellem Røsnæs og Samsø. Årsagen til ulykken er fortsat ukendt.

SOK fortsætter indtil videre eftersøgningen i området efter den sidste savnede.

En Robinson 44-helikopter lander efter en prøvetur hos producenten Robinson Helicopter  i Californien, USA. (Foto: AP) 112 - 5. sep. 2014 - kl. 17:56 Helikopter-model har før været i dødsulykker

Vragdele fra helikopteren bliver bjærget og senere bragt til lands, hvorefter Havarikommissionen vil undersøge disse for – om muligt – at finde årsagen til ulykken.

Det var en sejler, der klokken 11.59 slog alarm og fortalte, at en helikopter var styrtet ned.

I første omgang fandt flyvevåbnets redningshelikoptere to omkomne samt vragdele fra helikopteren.

Sammen med redningshelikoptere deltager fregatten Iver Huitfeldt, en redningsbåd fra Grenaa og to af SOK's patruljefartøjer i eftersøgningen.

Hjælp os. Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 alm. takst