Don Ø knust over helikopterdræbt milliardær: Vi var nære venner

FCK-bossen var nære venner med containermilliardæren Michael Henriksen, der i går omkom i et helikopterstyrt

Flemming Østergaard var nære venner med den dræbte Michael Henriksen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Flemming Østergaard var nære venner med den dræbte Michael Henriksen. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den tidligere FCk-boss Flemming Østergaard er dybt påvirket af det helikopterstyrt, der i går kostede mindst tre mennesker livet. 

Han har nemlig i mange år været nære venner med manden bag blandt andet City Container A/S, Michael Henriksen, der omkom i ulykken.

- Michael er en af mine nærmeste venner, og det er en stor tragedie. Først og fremmest går mine tanker til Michaels børn, hustru og familien generelt. Det er så forfærdeligt, og jeg fatter det stadig ikke, siger Don Ø til Ekstra Bladet.

Privatfoto. 112 - 6. sep. 2014 - kl. 14:37 Containermilliardær død i helikopterstyrt

Flemming Østergaard talte flere gange om ugen med Michael Henriksen, og han havde stor respekt for den afdøde milliardær.

- Michael var en meget driftig mand, som har bygget en meget imponerende virksomhed op, og han var meget respekteret af sit personale. Han var en meget stolt mand, som havde begge ben på jorden, og som i ordets bogstaveligste forstand gik ind i folks hjerter med træsko på med sin specielle facon.

 

Michael Henriksen blev i går dræbt i et helikopterstyrt. (Foto: Privatfoto)
Michael Henriksen blev i går dræbt i et helikopterstyrt. (Foto: Privatfoto)

112 - 5. sep. 2014 - kl. 21:45 Vraget er fundet – fjerde person savnes fortsat

Helikopterstyrtet skete i går omkring middagstid, hvor målet var Samsø i Kattegat. Der var fire mænd om bord på helikopteren, og indtil videre er tre fundet døde.

Den tidligere FCK-boss fik den uhyggelige besked fra et familiemedlem til Michael Henriksen og tog straks ud til City Container i går, hvor alle medarbejdere blev orienteret om det tragiske dødsfald.

Se også: Helikopterstyrtet: Eftersøgning indstillet

- Jeg har det rigtig skidt, jeg har siddet i et vigtigt møde hele morgenen, og jeg skulle have været til fødselsdag i aften hos Ole Petersen, men det har jeg aflyst.