Advokat skudt i fogedretten: Her køres liget væk

Kriminalteknikere har arbejdet på stedet hele dagen

Her køres liget væk (video: Pernille Obelitz)

Ved du noget om sagen. Kender du de implicerede. Kontakt os på sms/mms på 1224 (alm. takst) eller mail 1224@eb.dk

En advokat blev dræbt, og en far i en samværssag blev hårdt såret, da en mand åbnede ild i fogedretten i København her til morgen. Teknikerne har arbejdet på gerningsstedet hele dagen, og her til eftermiddag blev liget af advokaten kørt væk.

Skyderiet skete i forbindelse med en samværssag, hvor moren, i følge sekretariatschef i Københavns Byret, Stig Nørskov-Jensen, ikke var mødt op til dagens retsmøde.

I stedet mødte sendte hun sin far med en fuldmagt. Og det skulle så have været morfaren, der åbnede ild med et oversavet jagtgevær, som han havde medbragt i en taske.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet, er der stadig teknikere ved fogedretten og afspærret i begge sider af Københavns byret, men medarbejderne fra retten har nu fået lov til at hente deres ting og gå hjem.


Her kan du se et uddrag fra politiets pressemøde tirsdag eftermidddag (foto: Anders Ravn)


Ekstra Bladet fik efter pressemødet en uddybende kommentar fra vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen (foto: Anders Ravn)


Efter skudepisoden fulgte en dramatisk anholdelse af gerningsmanden (foto: Camilla Maria Johansen, Jakob Høngaard Jensen, Mikkel Cramon, Mogens Flindt og Søren Kjær / Redigering: Mikkel Cramon)


Kurt Wagner var på vej hen for at købe en p-billet, da han så en livløs person ligge på fortovet (foto: Jakob Høngaard Jensen)