Livstid: Nygift par lokkede med sex - dræbte mand med 20 knivstik

Et gift par på 19 og 22 år er blevet dømt til livstid bag tremmer for et bestialsk mord

19-årige Miranda Barbour og hendes 22-årige mand Elytte Barbour har siden november siddet fængslet for drabet, og torsdag fik de så deres domme. De fik begge livstid i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse. (Foto: AP)
19-årige Miranda Barbour og hendes 22-årige mand Elytte Barbour har siden november siddet fængslet for drabet, og torsdag fik de så deres domme. De fik begge livstid i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse. (Foto: AP)

Den 11. november sidste år satte 42-årige Troy LaFerrara sig ind i en bil på en parkeringsplads i Pennsylvania, USA. Kort efter fik han et bælte om halsen og blev stukket ihjel med 20 knivstik.

19-årige Miranda Barbour og hendes 22-årige mand Elytte Barbour har siden november siddet fængslet for drabet, og torsdag fik de så deres domme. De fik begge livstid i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Dommeren i sagen, sagde ved domsafsigelsen, at parret 'skulle fjernes permanent fra samfundet'. Og det er nu sket.

Miranda Barbour føres væk af politiet. Hun har nu påstået at stå bag mindst 22 drab på forskellige mænd i USA. (Foto: AP) 112 Offer for mulig seriemorder: Kunne have reddet sig selv

Miranda Barbour da hun i december blev fremstillet for en Sunbury, Pensylvania (Foto: AP) 112 Satanist: Jeg har dræbt 23

(FOTO: AP) 112 Politi: Nygift par myrdede - for sjov

Miranda fik kontakt til den 42-årige LaFerrara via en reklame på Craigslist, hvor hun tilbød ham sex for 100 dollar. LaFerrara blev herefter samlet op i en bil, hvor Mirandas mand gemte sig på gulvet ved bagsædet. Det var den unge pige, der stak LaFerrara ihjel, mens hendes mand kvalte ham med et bælte om halsen.

Hverken den 19-årige Miranda eller den 22-årige Elytte viste, ifølge AP, nogen tegn på anger i retten torsdag, da den 42-åriges efterladte udviste vrede og smerte over deres tab. Dog undskyldte Elytte, men sagde, at han ikke kunne give nogen forklaring på, hvorfor den 42-årige skulle dræbes.

Parret havde været gift i tre uger, da de begik drabet. Kun tre timer efter det blodige drab festede det nygifte par løs på en stripklub.

Miranda Barbour nægtede sig skyldig i starten, men senere afslørede hun overfor en journalist fra avisen Sunbury Daily Item, at hun har myrdet over 20 personer.

- Da jeg nåede 22 holdt jeg op med at tælle, sagde hun til journalisten.

Drabene skulle have fundet sted flere forskellige steder som blandt andet i Alaska, Texas og North Carolina, hvor Miranda Barbour skulle have boet. For hvert drab, som med hendes egne ord 'kun gik ud over folk, der gjorde dårlige ting', satte hun angiveligt et hak i den yndlingskniv, som hun brugte.

Ifølge den selvudråbte seriemorder blev hun selv seksuelt misbrugt som fireårig og dræbte sit første offer som 13-årig.

1 af 3 Miranda Barbour (Foto: AP)
2 af 3 Elytte Barbour (Foto: AP)
3 af 3 19-årige Miranda Barbour og hendes 22-årige mand Elytte Barbour har siden november siddet fængslet for drabet, og torsdag fik de så deres domme. De fik begge livstid i fængsel uden mulighed for prøveløsladelse. (Foto: AP)