Tilstår drab på 21-årige Kamilla

- Jeg håber, han får en hård straf og kommer til at indse, hvilken skade, han har forvoldt, siger offerets mor

Den 24-årige afghansk fødte SMA, som siden begyndelsen af august har siddet fængslet for drabet på 21-årige Kamilla Hantusch i Padborg, har ifølge flere af Ekstra Bladets kilder erkendt, at han har slået sin ekskæreste og moderen til parrets fælles datter ihjel.

Tilståelsen faldt i dybeste hemmelighed for to uger siden, men har hidtil ikke været offentliggjort på grund af den hemmelige efterforskning i sagen.

- Det er jeg glad for at høre. Jeg håber, han får en hård straf og kommer til at indse, hvilken skade han har forvoldt, siger den dræbte Kamillas mor, Lisbeth Hantusch, til Ekstra Bladet.

Se også: Kamillas støvletter fundet

Hun er ikke i tvivl om, at Kamilla blev dræbt, fordi hun ikke længere ville leve sammen med den tre år ældre SMA.

- Siden hun slog op med ham ved juletid sidste år, har han bogstaveligt overvåget hende døgnets 24 timer. Han er syg i hovedet.

Fandt Kamillas ting

Så vidt Ekstra Bladet erfarer fra flere forskellige kilder, udpegede den 24-årige afghansk-fødte mand umiddelbart efter tilståelsen selv stedet, hvor politiet kunne finde Kamillas støvletter og taske med mobil og personlige papirer. Genstandene forsvandt samtidig med den 21-årige alenemor en sen lørdag aften midt under hedebølgen i juli.

Se også: Kamilla frygtede længe for sit liv

Efterforskningschef Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyllands Politi ønsker ikke at kommentere disse oplysninger, fordi sagen fortsat efterforskes i hemmelighed og desuden foregår bag dobbelt-lukkede døre i retten.

Hemmelig dødsårsag

- Så længe der er en dommerkendelse om lukkede døre, kan jeg hverken kommentere disse eller andre oplysninger, som ikke stammer fra politiet, siger han.

Politiet har fra dag ét været tavs om, hvordan den 21-årige kvinde blev slået ihjel, ligesom sigtelsen mod hendes ekskæreste også er fortrolig.

- Det hænger sammen med, at sigtelsen er formuleret sådan, at den i sig selv rummer oplysninger, som kan spænde ben for efterforskningen, hvis de kommer frem, siger Bent Thuesen.

Kamilla Hantusch var forsvundet i 11 dage, før hendes lig blev fundet ved en tilkørselsrampe til motorvej E45. Foto: Privat
Kamilla Hantusch var forsvundet i 11 dage, før hendes lig blev fundet ved en tilkørselsrampe til motorvej E45. Foto: Privat

Så vidt Ekstra Bladet erfarer fra anden side, mener politiet, at den 24-årige SMA havde en eller flere personer eller landsmænd til at hjælpe sig i forbindelse med drabet og Kamillas mystiske forsvinden op mod midnat lørdag 19. juli.

11 dage senere blev hendes lig, der var stærkt opsvulmet i varmen, fundet på en græsskråning ved en tilkørselsrampe til motorvej E45 omkring 16 kilometer nord for Padborg. Samme aften anholdt politiet den 24-årige SMA hos hans bror i Aabenraa.

Mentalundersøges

Ifølge et udskrift fra retsbogen, som Ekstra Bladet har fået delvist adgang til, har den drabssigtede og flere andre personer afstemt deres forklaringer, og politiet havde en begrundet frygt for, at SMA ville flygte ud af landet.

Den 24-årige har torsdag morgen fået sin varetægtsfængsling forlænget ved Retten i Sønderborg.

Han gennemgår i øjeblikket en mentalundersøgelse på den lukkede retspsykiatriske afdeling i Middelfart.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere