Tre lastbiler lukker motorvej

29-årig dansk lastbilchauffør påkørte 68-årig polsk kollega ved Aarhus Nord-afkørslen på E45-motorvejen

Der var flere heldige omstændigheder ved det uheld, der i nat involverede tre lastbiler på motorvejen nord for Aarhus i nordgående retning. For det første skete der ingen personskade, og for det andet skete uheldet lidt før klokken halv tre i nat og dermed i tide til, at politi og falck kunne nå at rydde op, inden morgentrafikken satte ind.

- Vi fik en anmeldelse klokken 02.26 om at tre lastbiler var involveret i et uheld, siger pollitikommissær Thomas Hinge, Østjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Ifølge politikommissæren var det en 29-årig dansk chauffør, der af endnu ukendte årsager påkørte en forankørende lastbil med en 68-årig polak bag rattet. En tredje lastbil med en 42-årig dansker i førerhuset nåede at undvige og fik således kun beskadiget sit ene sidespejl.

Lukket i to timer

Strækningen ved Aarhus Nord-afkørslen på E45-motorvejen under broen ved Søftenvej var herefter lukket i to timer indtil klokken 04.30. Først i begge retninger, men det ene spor i sydgående retning kunne ret hurtigt åbnes, efter at oprydningen var gået i gang.

- Der forestår nogle afhøringer og undersøgelser, inden vi kan sige noget om, hvad der gik forud for påkørslen. Heldigvis skete der ingen personskade, men det var måske rent held, siger Thomas Hinge.