SKAT-medarbejder til Sandberg: Jeg har mere magt end dig

En nyansat SKAT-medarbejder kunne ikke dy sig for at prale med sin påståede magt på rockeren Brian Sandbergs Facebook-profil

Brian Sandberg er ikke tilfreds med, at en medarbejder fra SKAT kom med en smart bemærkning på hans Facebook-profil (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Brian Sandberg er ikke tilfreds med, at en medarbejder fra SKAT kom med en smart bemærkning på hans Facebook-profil (Foto: Tariq Mikkel Khan)

SKAT er i den sidste tid blevet beskyldt for at benytte sig af mafia-lignende metoder, når de forsøger at kradse penge ind til den danske statskasse. Og noget kunne tyde på, at fornemmelsen for magt har spredt sig til en stor del af medarbejderne i den offentlige virksomhed.

Den danske kendisrocker Brian Sandberg lagde mandag en video op på sin åbne Facebook-profil, hvor han i umiskendelige vendinger kritiserer SKAT for deres arbejdsmetoder, og det fik hurtigt en medarbejder hos SKAT til at reagere.

Tre kvarter efter videoen blev lagt op, taggede en kvinde således sin ven i kommentarfeltet til videoen og fulgte op med en mildt sagt kontroversiel bemærkning.

– Du er bare misundelig over, at du ikke har så meget magt som mig, lød kommentaren fra den unge kvinde, der i september blev ansat som kontorelev hos SKAT på Sjælland. Det fremgår tydeligt af hendes private profil på det sociale medie.

Se også: Bilforhandler: SKAT truede med 'dem med tatoveringer'

Brian Sandberg har bemærket kommentaren, og den har ikke ligefrem givet ham et mere positivt billede af SKAT og deres medarbejdere.

– Jeg synes, det er tankevækkende. Det er et godt billede på, at de ikke kan styre den magt, de får. Hendes kommentar viser jo bare, at jeg har ret i min kritik af SKAT og deres arbejdsmetoder, siger han. Det bekræfter, at det er farligt at give små mennesker som dem magt.

SKAT lægger sig ned
Hos personaleafdelingen i SKAT er de fra begyndelsen ikke meget for at erkende problemet, men da alvoren går op for dem, lægger de sig fladt ned.

– Det lyder, som om at vi lige skal have en lille snak med vores kontorelev om hendes brug af sociale medier som nyansat i SKAT, lyder det skriftlige svar fra Anders R. Andersen, der er fungerende underdirektør for HR i SKAT.

Brian Sandberg besvarer sjældent kommentarer på Facebook og har heller ikke gjort det i dette tilfælde. Det vil han dog gerne gøre til Ekstra Bladet.

– Mit svar til hende er, at hun tilsyneladende ikke kan håndtere den magt, hun har fået. Jeg ved ikke, om hun får løn for det, men hun burde måske bruge tiden på noget andet, siger han.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den pågældende kontorelev.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen