TV: 13 børn skadet af flyvsk hoppeborg

Forældrene så til i rædsel, da hoppeborgen lettede med deres børn om bord

13 kinesiske børn kom til skade, da en hoppeborg, som ikke var ordentligt sikret, blev fanget af vinden og lettede fra jorden.

Den fem meter høje hoppeborg, som var sat op på i et midlertidigt tivoli i millionbyen Shanghai, var ikke spændt ordentlig fast. Et kraftigt vindstød fik den derfor til at lette fra jorden med børn om bord, som efterfølgende blev kastet ud, skriver engelske Mirror.

Flere børn blev efterfølgende kørt til hospitalet med skader, men værst gik det ud over en treårig pige, som i følge Sky News pådrog sig et kraniebrud ved ulykken.

- Jeg så flere børn falde ud af hoppeborgen. Det fik mit blod til at isne, fortæller Bao Jun, øjenvidne og mor til et af de involverede børn.

Firma erkender ansvar
Firmaet, der stod for opsætningen af hoppeborgen, erkender blankt sit ansvar for ulykken, og har lovet at dække alle børnenes hospitalsomkostninger.

- Det her skete på grund af vores forsømmelighed. Vi tænkte, at hoppeborgen i sig selv var meget tung, så vi sikrede den ikke på legepladsen, og der var heller ikke nok plads til at sikre den, siger en talsperson for firmaet ifølge Sky News.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere