Den dræbtes søster: Mahmoud var elsket af alle

I nat mistede 16-årige Mahmoud Hussein livet i en trafikulykke

Familie og venner til den 16-årige Mahmoud Hussein, som i nat blev dræbt på knallert, da en bil formentlig forsætlig kørte ind i ham ved kilen ved Heimdalsgade på Nørrebro i København, er netop nu samlet for at sørge og trøste hinanden.

Omkring 10-15 familiemedlemmer og naboer er nu samlet hos Mahmouds mor, Nadia. Kvinderne sørger og trøster hinanden i Mahmouds barndomshjem. Der bliver grædt og talt og trøstet.

100 kilometer i timen
Mændene er samlet i en anden lejlighed.

Se også: TV: Her kæmper de for at redde 16-årigs liv

Den dræbte Mahmoud var 16 år og gik i 8. klasse på  Heimdalsgades overbygningsskole, som ligger lige ved Kilen.

- Mahmoud blev dræbt lige ud for sin skole. Vidner har fortalt, at en varevogn forfulgte ham på knallert ned ad cykelstien fra Mjølnerparken over mod Heimdalsgade med 100 kilometer i timen, før han påkørte ham og hans fætter, Hussein, som sad bagpå, siger Mahmouds ældste søster, Amina på 21.

En rolig dreng
16-årige Mahmoud er født i Danmark ligesom sine fire andre søskende. Den yngste er 8 og den ældste 21. Forældrene er statsløse palæstinensere.

Hans 21-årige søster, Amina siger:-  Min bror var en stille og rolig fyr. Han var en rolig dreng, der var elsket af alle. Han var fredelig. En der kunne lide at være sammen med sine venner og hygge sig med familien.

Se også: 16-årig dræbt af påkørsel: En mand sigtes for uagtsomt manddrab

Det forventes at manden kommer i grundlovsforhør omkring klokken 16.00.

Følg sagen her på Ekstra Bladet.

Var du vidne eller har du oplysninger om episoden, så vil vi gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.


Sådan så det ud lørdag aften ved ulykkesstedet. (Foto: Ekstra Bladet)


Sådan så det ud ved ulykkesstedet søndag formiddag. (Foto: Kenneth Meyer)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere