Politiet efterlyser to mænd efter knivdrab

35-årig mand dræbt med knivstik: Nordjyllands Politi har efterlyst to mistænkte mænd med navn og foto

Her undersøger politiet liget af den knivdræbte mand. (Foto/redigering: René Schütze/Mikkel Cramon)

Ved du noget? Send os et tip i en sms/mms til1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

To mænd efterlyses i forbindelse med knivdrab på en 35-årig mand Haverslev i Nordjylland onsdag aften. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og 24-årige Mohammed Omar Royeq. Politiet oplyser, at begge mænd er mistænkte i drabssagen.

- Hvis man har oplysninger om, hvor disse to mænd befinder sig, så skal man straks ringe til os på telefon 114, siger efterforskningsleder, politikommissær Carsten Straszek.

- Lad være med selv at rette henvendelse til dem, men ring til politiet med informationen, siger han.

Se også: Mand stukket ned: Drab nær McDonald's-restaurant

28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen. Politifoto
28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen. Politifoto

24-årige Mohammed Omar Royeq. Politifoto
24-årige Mohammed Omar Royeq. Politifoto

Politiet oplyser, at jagten på de formodede gerningsmænd natten til torsdag er blevet intensiveret med patruljering i hele landsdelen.

Politiet ønsker endnu ikke at udtale sig om et eventuelt motiv, da alle omstændigheder omkring knivdrabet endnu ikke er fuldt belyst.

- Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er, så vi har fornuftige spor at gå efter.

- Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv, lyder opfordringen fra politikommissær Carsten Straszek i pressemeddelelsen.

Politiet afspærrede et større område i Haverslev. Foto: Rene Schütze
Politiet afspærrede et større område i Haverslev. Foto: Rene Schütze

Klokken var 21.28, da politiet via alarmcentralen modtog en melding om et voldsomt slagsmål i Industriparken i Haverslev.

Da politiet ankom til adressen - en tankstation – fandt man i nærheden ved en McDonald's-restaurant en 35-årig mand, der var stukket med kniv. Han blev kort efter erklæret for død af en tilkaldt læge. De pårørende til den dræbte er underrettet, oplyser politiet.

Politiet er stadig i gang med efterforskningen omkring gerningsstedet. Det er derfor en del politi i området ved Haverslev.

Tredje mand anholdt
Ekstra Bladets mand på stedet har fortalt, at der har været cirka 15 betjente, to hundepatruljer samt en rullende kommandostation i området.

Politiet oplyser samtidig, at man ved tre-tiden på en adresse i Aalborg han anholdt en tredje person, en 20-årig mand, og sigtet ham i sagen. Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om anholdtes forbindelsen til sagen.

Ekstra Bladet forsøger at få en uddybende kommentar fra Nordjyllands Politi.

1 af 2 Foto: René Schütze
2 af 2 Nordjyllands Politi efterlyser to mænd, som politiet mistænker for at være gerningsmænd til et knivdrab på en 35-årig mand i Haverslev. Foto: Rene Schütze