Skud mod bil: Politiet søger vidner

Efter skyderi i aftes har politiet fundet udbrændt bil

Ved du noget så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

I aftes ved 21.30-tiden blev der affyret skud i et lyskryds i Herlev, og i den forbindelse leder politiet nu efter vidner, skriver politiet i en pressemeddelelse.

'Politiet modtog kl. 21.25 anmeldelse om at der var blevet skudt mod en sort VW Polo personbil i krydset Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej. Kort efter kunne politiet fastslå, at bilen var blevet beskudt første gang i krydset Herlev Ringvej og Tornerosevej.

Skuddene kom angiveligt fra en sølvfarvet Audi. Føreren af Polo’en havde efter den første skudepisode foretaget en U-vending og var kørt mod krydset Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej, fulgt af den bil, hvor skuddene kom fra. Ved krydset blev Polo’en beskudt igen og kørte galt. Herefter flygtede føreren fra bilen.

Det var denne sorte VW Golf, der sent tirsdag aften blev ramt af skud.
Det var denne sorte VW Golf, der sent tirsdag aften blev ramt af skud.

Der blev i alt skudt over 10 gange mod bilen, men ingen blev ramt´, sådan skriver politiet i en pressemeddelelse.

Se også: Politiet efter seneste skyderier: Situationen er anspændt

Natten til onsdag blev der fundet en udbrændt Audi personbil i Haslev på Midtsjælland. Politiet undersøger nu om bilen har forbindelse til skyderiet i Herlev.

I forbindelse med pressemeddelelsen udtaler politiinspektør, Mikael Wern, Vestegnens Politi:

- I forbindelse med skyderiet efterforsker vi en persongruppe der holder til dels på Vestegnen og dels i København og i den nordlige ende af Midt og Vestsjællands politikreds. Derfor er vi i meget tæt kontakt med Københavns Politi, Midt- og Vestsjælland Politi og Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, siger Mikael Wern.

- Vi ser på alle de skyderier, der har været rundt om i de seneste dage. Derfor samarbejder vi med Rigspolitiet samt andre politikredse. Vi skal se, om der er en sammenhæng, siger han.

- Det tyder på, at der er internt opgør i en de kendte bandegrupperinger, der er i gang, tilføjer han.

- Er der tale om banden Brothas?

- Det vil jeg hverken be- eller afkræfte, svar Mikael Wern

- Vi har intensiveret vores tilstedeværelse i Herlev og har iværksat tryghedsskabende patruljering i området, siger Mikael Wern.

Politiet var onsdag morgen talstærkt tilstede i Askerød i Greve, efter skud mod flere biler. Foto: René Nilsson 112 - 19. sep. 2018 - kl. 12:49 Gerningsmænd affyrer skud i boligkvarter: Fem biler ramt

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 114