12-årig i livsfare efter hajangreb

En 12-årig pige er blevet bidt af en haj i Australien

Her bliver pigen bragt til hospitalet. (Video: AP)

Mindre end 24 timer efter, at et andet angreb har fundet sted i samme område, er en kun 12-årig pige torsdag blevet angrebet af en haj ved Whitsunday-øen ved Australiens østkyst.

Det skriver Sydney Morning Herald.

Den 12-årige pige har fået 'alvorlige benskader', og hun blev fløjet væk fra området i helikopter i kritisk men stabil tilstand.

De nærmere omstændigheder bag angrebet er endnu uklare, men det kommer i kølvandet på, at den 46-årige tasmanske turist Justine Barwick onsdag blev angrebet af en haj i samme angreb.

Kvinden fik alvorlige skader på ben og overkrop i forbindelse med angrebet, som fandt sted, da hun var ude at svømme sammen med sin mand og nogle venner.

Her lykkedes det ifølge redningsfolkene på stedet kun at redde kvindens liv, fordi en læge, der befandt sig i nærheden, gjorde en hurtig indsats.

Kvinden blev reddet op på en yacht, hvor hun hurtigt fik pakket såret ind, hvorefter hun blev fløjet på hospitalet.

- Hun var meget bange, kold og i shock - og mistede af og til bevidstheden. Hun er meget heldig at være i live, siger Ben McCauley fra redningsholdet RACQ CQ til Sydney Morning Herald.

I juli måned var en haj på spil i New York, hvor to børn blev bidt. Se videoen her (Video: AP)

I december sidste år var en anden haj på spil. Her blev en kvinde bidt. Det blev fanget på kamera. Se det her. (Video: ViralHog)