Asylansøgere tvangsflyttet efter stort sammenstød

Flere af de asylansøgere, som var en del af et stort voldsomt sammenstød i en teltlejr i Næstved tidligere i dag, er blevet sendt videre til andre asylcentre

Politiet var til stede i Næstved. Se video fra teltlejren her (Foto: Per Rasmussen/Redigering: Kristian Hansen)

Det store voldsomme sammenstød mellem omkring 30 asylansøgere, som tidligere i dag brød ud i en teltlejr i Næstved, får konsekvenser for omkring en tredjedel af de implicerede.

Således bliver omkring ti asylansøgere flyttet til andre asylcentre i landet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Centerledelsen har besluttet at flytte omkring ti af dem ud til andre asylcentre i forsøget på at opretholde god ro og orden, siger vagtchef Stefan Jensen.

Politiet dukkede massivt op til teltlejren i Næstved. (Foto: Polfoto) 112 - 3. mar. 2016 - kl. 17:14 Asylansøgere i stort sammenstød i teltlejr

Politi talstærkt tilstede i teltlejren. (Foto: Per Rasmussen)
Politi talstærkt tilstede i teltlejren. (Foto: Per Rasmussen)
 

Han oplyser samtidig, at politiet først nu er ved at forlade teltlejren, selvom den første anmeldelse kom klokken 13.30.

- De (asylansøgerne red.) tager af sted samtidig med os, og vi sørger så for, at der er ro og orden, når det sker, siger han.

I forbindelse med politiets massive tilstedeværelse er asylansøgernes telte samtidig blevet ransaget for narko og tyvekoster.

- Det er rigtigt, at vi har kigget os lidt omkring, men vi fandt heldigvis ikke noget, siger han.

(Foto: Per Rasmussen)
(Foto: Per Rasmussen)

Den 23-årige Mehmoob Alam og venner fra Afghanistan venter nu i en teltlejr i Næstved på at få deres asylsag afgjort. Foto: Per Rasmussen. Dansk politik - 11. jan. 2016 - kl. 06:41 Ekstra Bladet i asyl-telt: Sådan lever de

Se også: Naboer til teltlejr: Ingen råben og skrigen

Hvad sammenstødet skyldes er endnu uvist. Men heldigvis kom ingen til skade, selvom der blev brugt skovle og teltpæle i sammenstødet.

1 af 2 Politiet dukkede massivt op til teltlejren i Næstved. (Foto: Per Rasmussen)
2 af 2 Politiet dukkede massivt op til teltlejren i Næstved. (Foto: Per Rasmussen)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere