Autistisk dreng havde været i Tivoli: Fik tæv i toget på vej hjem

En 14-årig dreng var på vej hjem i toget efter en tur i Tivoli, men endte med at få tæv af en gruppe ældre drenge

Kystbanetoget havde afgang fra København mod Helsingør (Foto: Finn Frandsen)
Kystbanetoget havde afgang fra København mod Helsingør (Foto: Finn Frandsen)

Ved du noget om sagen, så vil vi meget gerne høre fra dig. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

En hyggelig tur i Tivoli udviklede sig dramatisk for en 14-årig autistisk dreng, da han var på vej hjem.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet har drengen fortalt, hvordan han pludselig blev overfaldet af fire unge mænd i toget mellem Rungsted og Kokkedal.

- Drengen opdager, at de unge mænd er i gang med at ødelægge en dør. Det vælger han at tage en såkaldt snapchat af og sende til sin veninde. Efterfølgende bliver han så overfaldet af en gruppe drenge , siger leder af Station Nord ved Nordsjælland Politi, Claus Birkelyng, til Ekstra Bladet.

Episoden fandt sted i kystbanetoget omkring klokken 23.20 d. 29 december, hvor drengen havde været i Tivoli med en veninde for at se fyrværkerishow.

Eftert sigende skete overfaldet mellem Rungsted og Kokkedal.

Flere knytnæveslag
Ifølge politiet har drengen fået tildelt mellem fem og ti slag i maven, brystet og låret, og det har givet ham flere blå mærker.

Politiet arbejder i øjeblikket på at få identificeret gerningsmændene.

- Der er tale om yngre mænd i starten af 20'erne, men vi har ikke fundet dem endnu. Derfor har vi bedt DSB om at få overvågningsbillederne fra toget, så vi kan finde dem, siger Claus Birkelyng til Ekstra Bladet.

Politiet er også interesseret i at tale med en mand på omkring 40 år, som talte med den 14-årige dreng efter overfaldet.

Drengen var flygtet ind i en anden kupé for at undgå voldsmændene.

- Politiet vil naturligvis meget gerne tale med den her mand, også selv om han ikke har set noget, siger Claus Birkelyng.

Har du oplysninger i sagen, så bedes du ringe 114.

Ved du noget om sagen, så vil vi meget gerne høre fra dig. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere