Bagger: Sådan kom jeg i gang igen

Stein Bagger er hemmelighedsfuld omkring, hvem der har hjulpet ham igang igen i forretningslivet

Her forklarer Bagger sine forretninger. Video: Anthon Unger, redigering: Kristian Hansen

Syv års ubetinget fængsel sværter ethvert CV til. Det har Stein Bagger måtte indse, og derfor har det efter hans eget udsagn været svært at komme igang igen i forretningslivet, men det har ikke forhindret den dømte svindler i at være godt kørende.

Ekstra Bladet har fundet Stein Bagger i Sverige, hvor han kører rundt i en Porsche, selv om han altså føler sig udfordret på arbejdsfronten.

Stein Bagger flankeret af den tidligere elskerinde Annika Forsberg og ungdomsvennen Royne Carlsson i en kollage. Foto: Anthon Unger Tæt på Sådan fik han Porschen: Her er Baggers bagmænd

- Næsten alle dem, som jeg mødte, mens jeg sad i fængsel, har svært ved at finde noget. Man må spørge sit netværk og dem, man kender, siger Stein Bagger, der forklarer, at siden løsladelsen har læst en del, men også været tilknyttet forskellige projekter.

- Nogle gange kan man få lov at lave noget. Nogle gange kan man ikke, siger Bagger, der ikke ønsker at nævne, hvem der har hjulpet ham i gang.

Ekstra Bladet har dog kigget nærmere på hans omgangskreds og kan afsløre, at det er nogle gamle kendinge, der står bag, at Ekstra Bladet fandt Stein Bagger kørende rundt i en Porsche. De personer kan du læse om her, og i linket finder du også et tv-klip uden reklamer.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen