Ballade på legeplads: Dreng sigtet for trusler på livet

En 15-årig dreng er blevet anholdt og sigtet for at have truet tilfældig mand med, at han ville blive stukket

En 15-årig dreng af anden etnisk herkomst end dansk er natten til lørdag blevet anholdt og sigtet for at have truet en tilfældig 18-årig mand på livet.

Det skriver TV2 Fyn.

Den 15-årige var ifølge Fyns Politi en del af en gruppe på fem-seks drenge, som gik rundt i Munkemose i Odense og truede tilfældige mennesker, som gik gennem parken.

Politiet fik flere anmeldelser i løbet af natten og valgte at sende en patruljevogn til stedet.

- Det drejer sig om nogle drenge, der er af anden etnisk baggrund. Ud fra beskrivelserne så er vi ikke i tvivl om, at det er en gruppering, vi allerede kender. Vi ved, at de opholder sig i Munkemose og Kongenshave, siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, til TV2 Fyn.

Drengene var imidlertid stukket af, da patruljevognen ankom til stedet. Men efter at have ledt lidt i området lykkedes det politiet at finde en af drengene.

Den 15-årige passede på beskrivelsen fra en 18-årig mand, som tidligere på natten var blevet truet på livet ved legepladsen midt i parken, oplyser TV2 Fyn.

Hans Jørgen Larsen fortæller, at den 15-årige har sagt til den 18-årige, at han havde en kniv, og at han ville stikke ham.

Den 15-årige nægter over for politiet at have noget som helst med sagen at gøre.