Bandefigur anholdt: Stak ild til butik og bragte beboere i fare

36-årig sigtes for brandstiftelse i Nykøbing Falster

Der var voldsom ild, da det lokale brandvæsen rykkede ud til branden i Nykøbing F natten til 28. maj. Foto: Claus Hansen
Der var voldsom ild, da det lokale brandvæsen rykkede ud til branden i Nykøbing F natten til 28. maj. Foto: Claus Hansen

Sent søndag aften anholdt politiet en 36-årig mand, der nu er sigtet for at at have stukket ild på en butik i Nykøbing Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Ifølge politiet har manden tilknytning til bandemiljøet.

Det var natten til 28. maj i år, at der blev stukket ild til en grøntforretning i Jernbanegade i Nykøbing.

Se også: Voldsom brand påsat: Politi undersøger bandespor

Branden var voldsom og bredte sig til de omkringliggende beboelsesejendomme, og flere personer måtte evakueres. Politiet meldte forholdsvis kort efter ud, at der var tale om brandstiftelse, og nu er der altså en mand sigtet i sagen. Og man mente, at sagen trak tråde til det lokale rocker- og bandemiljø.

Den 36-årige fremstilles senere i dag i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing, hvor dørene vil blive begæret lukkede af hensyn til den videre efterforskning.

- Vi er meget tilfredse med at kunne anholde og sigte en person i denne sag, da branden har skabt stor utryghed i lokalområdet, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Politiet har ikke yderligere kommentarer.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere